Teaserception

Cei de la Hollywood au inventat un nou mod de a promova un film. Metoda? Eu as vrea sa o numesc Teaserception. In ce consta? Avand in vedere ca filmul Ant-Man (2015) va fi lansat pe 17 iulie, cei de la Marvel s-au gandit ca ar fi cazul sa promoveze teaser-ul filmului cu un… alt teaser. Un teaser mai mic pentru un teaser mai mare. Si cand spun asta chiar ma refer la un teaser foarte mic.

Un teaser atat de mic incat numai o furnica l-ar putea vedea. Nu, nu glumesc! Cei de la Marvel chiar au lansat un Ant-Man Official Ant-Sized Teaser Trailer #1 pe 2 ianuarie:

Au vrut sa fie amuzanti? Probabil. Le-a iesit gluma. Nu prea… Si ca totul sa fie perfect, cei de la Marvel au mai lansat un teaser astazi. Da, un teaser mai mic pentru teaser-ul mai mare care va fi lansat pe 6 ianuarie. De data aceasta, teaserul este facut pentru oameni. Ce onoare pe noi.

Numai mie mi se pare penibila chestia asta? Sa faci un teaser mai mic prin care sa-l promovezi pe cel original. Dupa care, evident, va fi lansat si un alt teaser, teaserul numarul 2. Dupa care vor fi lansate cel putin doua trailere. Deja incepe sa-mi piara cheful…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *