The Transporter Refueled (2015)

Hollywood – capitala remake-urilor si a sequel-urilor menite sa va stoarca de bani. Solutia americanilor este simpla: sa castige cat mai multi bani muncind cat mai putin posibil. De ce sa stai sa creezi o poveste noua, interesanta? De ce sa angajezi oameni creativi care sa produca un film de calitate? De ce sa iti bati capul cu astfel de lucruri cand poti sa refaci un film vechi si celebru sau poti sa continui o serie relativ de succes din trecut? Daca ai noroc, mizeria pe care o produci va aduna suficienti oameni in salilele de cinema cat sa scoti un profit bun. Daca nu, ghinion. Efortul, evident, este minim (pentru ei).

Cei care produc aceste “filme” oricum isi scot banii. De ce? Pentru ca inca sunt suficienti naivi care dau bani pentru a vedea o asemenea porcarie. The Transporter Refueled (2015) respecta tot ce am zis pana acum. Este un sequel care nu trebuia sa existe. Toti actorii au fost schimbati, inclusiv Jason Statham (imaginea seriei Transporter), toate lucrurile care aduceau aminte de vechea serie au fost distruse.

Povestea? Nu sunt sigur ca aceasta mizerie are asa ceva. Din cate am inteles, pe scurt, cateva prostituate vor sa se razbune pe clanul mafiot rusesc care le-a prostituat timp de 15 ani. Cumva, in scena intra si Frank Martin, care le va ajuta. Vor reusi ele sau nu? Cui ii pasa…

O sa aveti nevoie de toata rabdarea din lume pentru a vedea acest film pana la final. Recomandarea mea? Fugiti! Fugiti de acest film ca de ciuma! Credeti-ma pe cuvant, o sa va para rau daca va pierdeti timpul cu aceasta aberatie.

2 Responses to “The Transporter Refueled (2015)”
  1. Rica September 9, 2015
    • Daniel Urda September 9, 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *