12 Rounds 3: Lockdown (2015)

Cu toate ca este un film de categoria B, cu buget foarte mic, 12 Rounds 3: Lockdown (2015) are sansa sa va surprinda in cel mai placut mod cu putinta. Nu o sa va vina sa credeti, dar acest thriller este chiar mai bun decat multe filme cu buget mare care au fost lansate in acest an. Nu va faceti griji, desi se numeste 12 Rounds 3, filmul nu are nici o legatura cu precedentele filme cu acelasi nume, cele in care joaca John Cena sau Randy Orton. Asadar, ca sa nu ma mai lungesc, daca sunteti in cautarea unui film de actiune bun, 12 Rounds 3: Lockdown (2015) ar trebui sa fie pe lista voastra. Mie mi-a placut, sunt sanse mari sa va placa si voua.

Povestea: Intors la datorie dupa ce a fost impuscat in misiune, ofiterul de la narcotice Shaw are parte de o primire ca in “povesti”. La ce ma refer? Suspicios de foarte mult timp pe un coleg din departament, Shaw nu poate sa isi stapaneasca curiozitatea si verifica dovezile noi aparute in cazul uciderii unui traficant de droguri. Spre suprinderea lui, el descopera ca dovezile respective il incrimineaza pe detectivul Burke, considerat un erou in cadrul politiei, si pe alti colegi politisti.

Si asa ajungem la primirea ca in “povesti” de care va spuneam, pentru ca Burke si ceilalti politisti corupti afla ca Shaw are dovada care ii poate arunca in spatele gratiilor pentru o perioada lunga de timp. Fara sa stea prea mult pe ganduri, ei pornesc pe urmele colegului lor. Va reusi Shaw sa scape cu viata? Ramane sa aflati singuri…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *