Final Girl (2015)

Cu toate ca nota de pe imdb a acestui film este foarte mica, faptul ca Final Girl (2015) incorporeaza in subiect lui doua genuri preferate (thriller + razbunare/revenge movie) m-a convins sa-i acord o sansa. Dar nu a fost sa fie. Filmul chiar avea un potential imens dar, per ansamblu, lasa de dorit/nu livreaza. Actrita principala (Abigail Breslin) este total in plus si nu ar putea sa ma convinga ca poate sa omoare pe cineva nici daca viata ei ar depinde de asta, iar inceputul filmului strica tot farmecul povestii.

Mi se pare aiurea sa dezvalui de la inceputul filmului motivul pentru care Veronica, personajul principal, o sa faca anumite lucruri. Cred ca era mult mai bine daca lasau partea aceasta la sfirsit. Si nici nu cred ca mai are rost sa mentionez faptul ca cei patru criminali in serie din film par niste amatori, chiar daca acesti curajosi omoara doar femei neajutorate.

Povestea: Intr-un oras relativ izolat, patru baieti de bani gata au un hobby mai special: din cand in cand aleg cate o blonda, o duc intr-o padure si o vaneaza/omoara. Intr-o zi, insa, cei patru aleg o blonda care este orice mai putin neajutorata. Tocmai aceasta blonda o sa le faca o mare surpriza…

Da, banuiesc ca ati inteles in ce directie merge filmul. Pacat ca nu s-a ridicat la nivelul asteptarilor. Va recomand sa il evitati. Nu merita efortul.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *