Hitman: Agent 47 (2015)

Imaginati-va un om care a fost proiectat genetic inca de la nastere pentru a fi masina de ucis perfecta, un criminal fara identitate, cunoscut doar dupa ultimele doua cifre din codul de bare tatuat pe spatele capului sau, un asasin de elita care nu are sentimente sau mustrari de constiinta, ci doar o misiune pe care trebuie sa o indeplineasca cu pretul vietii. Suna infricosator, nu-i asa? Ei bine, acest asasin, cunoscut sub numele de Agentul 47, este rezultatul unor decade de cercetare si a celor 46 de clone care l-au precedat.

Viteza, puterea, rezistenta si inteligenta lui nu au precedent. Potrivit zvonurilor, acest asasin ar fi facut parte dintr-o agentie care a fost inchisa dupa ce frica a inceput sa-i cuprinda pe cei care au infiintat-o. Evident, multi oameni influenti nu au fost de acord cu aceasta decizie si au cautat sa afle secretul agentilor, formula care le putea oferi o armata invincibila.

In momentul in care acesti oameni gasesc o solutie pentru a afla formula respectiva, Agentul 47 este trimis (pentru ca da, agentii au format o noua organizatie) sa intervina si sa-i opreasca. Va reusi el sa-si indeplineasca obiectivul? Ramane sa aflati singuri…

Ce ar trebui sa stiti despre film. In primul rand, Hitman: Agent 47 (2015) nu prea are nici o legatura cu jocul din care a fost inspirat. Povestea este inventata, pasionatii Hitman o sa fie dezamagiti de ceea ce o sa vada. In al doilea rand, Hitman (2007) este mult mai bun, cu toate ca nici acest film nu respecta materialul din care s-a inspirat. In orice caz, daca vreti sa vedeti un thriller cu adevarat bun, va recomand filmul din 2007.

Cum a fost Hitman: Agent 47 (2015)? Mediocru, previzibil. Trebuie sa recunosc ca nu sta rau la partea de actiune. Per ansamblu, daca sunteti foarte plictisiti, sunt sanse sa va placa. Dar nu va faceti prea mari iluzii in privinta lui.

One Response to “Hitman: Agent 47 (2015)”
  1. Memes August 26, 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *