San Andreas (2015)

Daca vreti sa vedeti un film bun, va recomand sa incercati San Andreas (2015) – un thriller interesant si cu efecte speciale foarte reusite, de care va puteti bucura doar in sala unui cinematograf. Si trebuie sa recunosc ca am fost destul de surprins de acest film. Nu avem nici un fel de asteptare in privinta lui, ba chiar simteam ca o sa fie prost. Dar se pare ca m-am inselat. Cu toate ca nu este nici pe departe cel mai bun film din acest an sau din luna mai, poate si din cauza unor clisee care nu puteau lipsi din aceasta poveste, cred ca merita atentia voastra. Mie mi-a placut.

Mai rar se intampla ca cei de la Hollywood sa isi bata capul cu o poveste originala. Se pare, totusi, ca in luna mai chiar si-au dat interesul si au muncit mult. Mad Max: Fury Road (2015), Ex Machina (2015), San Andreas (2015), Avengers: Age of Ultron (2015) sau Tomorrowland (2015) sunt doar cateva din filmele lansate in luna mai pe care ar trebui sa le vedeti.

Povestea: In urma unui cutremur puternic, Ray (Dwayne Johnson), pilotul unui elicopter de salvare, trebuie sa faca tot posibilul a-si salva fiica. Evident, asta suna mult mai usor decat pare, pentru ca intotdeauna apar complicatii. Nu o sa va spun la ce ma refer pentru ca o sa stric farmecul filmului. Va reusi el sa ajunga in timp util la fiica lui si sa o salveze? Ramane sa aflati singuri…

Si daca tot faceti asta, mergeti la cinematograf. Efectele speciale chiar isi merita banii.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *