The Guest (2014)

In week-end am avut ocazia sa vad doua filme foarte bune. Numele lor: St. Vincent (2014) si The Guest (2014). Avand in vedere ca ambele mi-au fost recomandate de surse de incredere, stiam de la bun inceput ca o sa-mi placa. Ma bucur ca nu m-am inselat. De asemenea, sunt bucuros sa vad ca americanii inca mai reusesc sa faca filme bune. Asta ne demonstreaza inca o data, daca mai era nevoie, ca nu ai nevoie de o gramada de bani pentru a face un lucru de calitate. Revenind la subiect, The Guest (2014) are sansa sa fie cel mai bun thriller din 2014. Mi s-a parut chiar mai bun ca The Equalizer (2014) sau John Wick (2014), alte doua thrillere bune pe care va recomand sa le vedeti.

In mod surprinzator, in comparatie cu orice alt film din acest gen pe care l-am vazut, The Guest (2014) este imprevizibil si are un final… neasteptat. Mi-a placut foarte mult acest lucru. Rareori se intampla sa vezi un thriller care sa respecte “reteta de succes” folosita de-a lungul anilor. O sa intelegeti la ce ma refer dupa ce vedeti filmul.

Povestea: Un barbat apare la usa sotilor Peterson la scurt timp dupa moartea baiatului lor, soldat in armata americana. Barbatul, David (Dan Stevens), pretinde ca a fost coleg cu baiatul lor si ca i-a promis, inainte sa moara, ca le va transmite celor dragi lui cat de mult i-a iubit. Avand in vedere ca David nu are un plan pentru viitor, cei din familia Peterson il roaga sa ramana cu ei pana isi gaseste un alt drum in viata. Problema: mai multe cadavre incep sa apara imediat dupa aparitia lui.

Cine este David si ce vrea de fapt de la familia Peterson? Ce legatura au cadavrele respective cu el? Ramane sa aflati singuri…

2 Responses to “The Guest (2014)”
  1. "bun" film.. January 26, 2015
    • angel3110 January 26, 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *