The Purge: Anarchy (2014)

Asteptam The Purge: Anarchy (2014) inca din momentul in care am auzit ca este in productie. Iubesc genul acesta de filme psihologice, in care povestea ma cucereste si se joaca cu imaginatia mea. Nu mi se intampla foarte des sa stau sa ma gandesc la un film, dar si cand se intampla…Si nu trebuie sa va faceti probleme, sequel-ul este mult mai bun ca originalul (The Purge (2013)), care cu toate ca nu a fost rau, putea fi imbunatatit.

In mod suprinzator, desi are o poveste mult mai interesanta, thrillerul acesta nu a reusit sa straluceasca la Box-Office (momentan). Oricum, sunt sigur ca o aiba incasari mai mari ca “prima parte”.

Povestea: Dupa initierea unui proiect, SUA a devenit un loc pasnic, in care violenta a scazut dramatic. Numele proiectului? The Purge, o zi pe an in care timp de 12 ore absolut toate crimele devin legale, fara politie, fara interventia statului.

Evident, actiunea filmului se petrece intr-o astfel de seara in care patru persoane par sa aiba foarte mult ghinion in singura noapte in care nu vrei asta. Spre norocul lor, un strain ii salveaza, dar va putea acesta sa ii tina in viata pana dimineata? Ramane sa aflati singuri…

No Responses to “The Purge: Anarchy (2014)”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *