Who Am I (2014)

Who Am I – Kein System is sicher (2014) – genul de film din care americanii au multe lectii de invatat, genul de thriller pe care o sa-l iubiti. Aveam un sentiment ca acest film o sa fie bun inca din momentul in care am vazut trailerul si ma bucur ca nu m-am inselat. A trecut cam mult timp de cand nu am mai vazut o poveste atat de interesanta/captivanta. Daca sunteti in cautarea unui thriller bun, Who Am I (2014) este alegerea perfecta. Sunt absolut sigur ca o sa va placa, asta atat timp cat nu aveti o problema cu filmele intr-o alta limba decat engleza (limba germana).

Spun asta pentru ca foarte multi oameni nu suporta filmele care nu sunt in engleza. Nu pot sa spun ca am ceva impotriva lor, am fost si eu in tabara respectiva pana acum cativa ani. Tot ce va recomand, daca se intampla sa aveti problema aceasta, este sa faceti un efort si sa incercati cateva din filmele straine pe care le-am recomandat de-a lungul timpului. Nici nu aveti idee ce ati pierdut pana acum.

Revenind la recomandarea de astazi, nu cred ca este deloc usor sa faci un thriller reusit dintr-un subiect care are se rezuma la hacking, pentru ca niste oameni care stau la calculator si tasteaza nu au cum sa te entuziasmeze, dar germanii au gasit cumva o solutie.

Povestea: Daca va doreati cumva sa intrati in lumea palpitanta a hackerilor, Who Am I (2014) este cea mai buna solutie pentru a face asta. Din intamplare (sau nu), Benjamin (Tom Schilling), un tanar/expert in limbaje de programare, se intalneste cu un membru al unui grup de hackeri. Fiind atras de lumea pe care i-o prezinta acesta, el porneste pe un drum distractiv dar foarte periculos. In scurt timp, Benjamin si alti trei hackeri formeaza un grup (CLAY) si incep sa faca diferite farse unor companii foarte cunoscute pentru a deveni celebri.

Numai ca celebritatea nu este chiar asa cum si-au imaginat-o ei, iar autoritatile incep sa ii caute…

3 Responses to “Who Am I (2014)”
  1. Builders July 7, 2015
  2. SgOne July 12, 2015
    • Daniel Urda July 12, 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *