Wild Tales (2014)

Mai multe persoane primesc bilete gratuite de avion. In timpul cursei aeriene, dupa o discutie care incepe intre doua dintre aceste persoane, toti pasagerii zborului afla ca au ceva in comun. Toti il cunosc pe Gabriel Pasternak, un barbat pe care l-au ranit intr-un fel sau altul in timpul vietii lui: l-au chinuit cand erau elev, l-au concediat, i-au distrus visul, l-au mintit sau l-au inselat etc. Cum s-a nimerit ca toti sa fie in acelasi avion?

Imaginati-va cum ar fi sa adunati toate persoanele pe care le detestati intr-un avion si… Eram foarte aproape sa va stric prima poveste din Wild Tales. Nu o sa fac asta. Nu vreau sa ma injurati. Vreau doar sa va ganditi la aceasta idee. Ce ati face daca ati aduna toate persoanele care v-au ranit intr-un avion pe care il pilotati?

Ei bine, asa incepe filmul Wild Tales/Relatos salvajes (2014), o colectie de sase povesti foarte interesante si care merita toata atentia voastra. Nu va dau mai multe detalii despre celalalte cinci povesti. Nu vreau sa le stric farmecul. Sper doar ca prima poveste a reusit sa va starneasca curiozitatea suficient de mult incat sa cautati filmul. Credeti-ma pe cuvant, nu cred ca ati mai vazut ceva asemanator pana acum.

3 Responses to “Wild Tales (2014)”
  1. Rica September 7, 2015
    • Daniel Urda September 7, 2015
  2. claudia January 28, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *