Ce vor femeile

Ce vor femeile? Barbatii se intreaba, femeile ne fac mereu sa ne intrebam. De obicei, scena aceasta seamana cu cea a unei pisici care alearga dupa lumina de la o lanterna. La fel ca si pisica, barbatii sunt confuzi, dezorientati, dar in mod ciudat optimisti. Faza este ca femeile vor lucruri contradictorii de la un barbat.

Femeile vor un barbat ambitios, de succes atat pe plan financiar cat si profesional, dar… nu vor ca acel barbat sa fie materialist.

Femeile vor un barbat de incredere, puternic, constant… care mai este si distractiv, imprevizibil si spontan.
Femeile vor un barbat cu vointa puternica, care ia o decizie si nu poate fi convins sa se razgandeasca… atat timp cat este flexibil, cu mintea deschisa si recunoaste cand greseste.
Femeile vor un barbat realist, dar romantic.

Femeile vor un barbat serios, dar jucaus.
Femeile un barbat excitat, dar fidel.
Femeile vor un barbat care are incredere in el, atat timp cat este si modest.

Femeile vor un barbat inteligent, atat timp cat nu este un tocilar.
Femeile vor un barbat care sa le protejeze, atat timp cat nu este posesiv.
Femeile vor un barbat amuzant, atat timp ca nu o face pe-a clovnul.
Femeile vor un barbat puternic si sensibil.
Femeile vor un barbat puternic din punct de vedere emotional, atat timp cat este si vulnerabil.

Femeile vor un barbat sensibil, care sa le asculte mereu, sa le scoata in oras, sa le fie aproape si sa le indeplineasca fiecare dorinta. Sau cel putin asa zic ele pentru ca, de cele mai multe ori, le vad umbland cu alt tip de barbat. Stiti voi, genul acela de barbat care nu le baga in seama, nu le suna, nu le cumpara cadouri, nu le face declaratii de dragoste…

Da, dragii mei. Nu conteaza ce vor femeile. Conteaza ce vreti voi. Stiti de ce? Pentru ca ne nastem singuri si murim singuri. Chiar aveti de gand sa va traiti viata gandindu-va la ce vor alte persoane? Femeile sunt contradictorii. Cu cat le bagati mai mult in seama, cu atat o sa aveti mai mult de suferit. Lasati femeile in lumea lor si indepliniti-va visele. Viata e prea scurta.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *