George Carlin – Despre femei

George Carlin s-ar putea sa nu fie preferatul vostru cand vine vorba de stand-up comedy dar puteti sa fiti siguri ca este cel mai bun cand vine vorba de a adevarul asa cum il vedem sau cum ar trebui sa il vedem toti. Fara filtre, fara sa ne gandim la parerea altora. Adevarul pur despre ceea ce se intampla in jurul nostru, adevarul despre femei si barbati. Dar mai ales adevarul despre femei.

“Femeile sunt nebune, barbatii sunt prosti. Principalul motiv pentru care femeile sunt nebune: barbatii sunt prosti… Nu este singurul motiv, dar este unul foarte mare. Si daca nu credeti ca barbatii sunt prosti, verificati ziarele/stirile. 99% din toate ororile care se petrec in lumea au fost initiate/continuate de barbati. Pe langa faptul ca barbatii sunt prosti, trebuie sa retinem si faptul ca femeile sunt nebune. Nu credeti ca femeile sunt nebune? Intrebati un barbat!

Acesta este singurul subiect la care barbatii se pricep… Ar trebui sa fie clar pentru toata lumea ca femeile sufera mai mult in aceasta viata. Pentru inceput, sunt mai mici si mai slabe si, din acest motiv, sunt lovite, batute, violate, abuzate destul de des.”

O alta mare problema a femeilor este ca trebuie sa arate bine tot timpul. Sau cel putin asa cred… ca trebuie sa fie atragatoare pentru barbatii care le protejeaza. Pentru asta au nevoie de foarte multe lucruri: ruj, fond de ten, rimel, crema de fata, crema de maini, crema de zi, crema de noapte, demachiant, parfum, deodorant, oja, manichiura, pedichiura, coafura, unghii false, gene false, crema de picioare, lotiune de corp, balsam, sampon, gel de dus, masti faciale, peruci, epilare…

2 Responses to “George Carlin – Despre femei”
  1. cata July 17, 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *