O relatie ca-n povesti

Relatiile de pe TPU.ro sunt foarte amuzante. De fiecare data cand citesc o poveste ca cea de mai jos imi aduc aminte de vorba “stiu ca sunt prost, dar cand ma uit in jur prind curaj”. El are 19 ani, prietena lui 15 ani. Trecand peste faptul ca nu stie sa scrie, baiatul are foarte multe dileme existentiale.

Salut TPU am o mare problema cu prietena mea simt ca o iau razna deci :

Io am 19 ani prietena mea are 15 si nu mai rezist inainte nu era asa sunt cu ia de 8 luni de zile adica ia nu poate sa iasa afara ne vedem doar cand iese ia de la scoala adica maxim 16 minute pe zi. Azi m-am imbracat m-am prgatit sa ma duc sa ma vad cu ia si imi zice “imi pare rau dar vine tata sa ma ia ” si dezbracate prostule iar. in fine azi m-am dus m-a chemat ma imbrac si ma duc cand ajung imi zice “hai da sa te pup ca vine tata sa ma ia “. cum sa nu innebunesc cand eu nu pot sa stau cu ia mai mult de 15 minute dar rar cand stau 15 minute.

Apoi dupa ce a plecat ma opresc cu un prieten si stau cu el la o cafea, ma suna si ai rasp si ai zic ca vb mai tarziu. Dupa 1 min imi da mesaj “Dc? cu cine esti? bine lasa!” si acum in weekend este un festival in orasul meu si asi fi vrut sa ma duc cu prieteni mei dar ia nu poate sa vina ca nu o lasa taicasu si imi zice mie “Sper ca nu te duci. daca te duci ne despartim ..deci alege ori eu ori festivalul ” eu nu i-am zis nimic dupa o intreb “hai ma te rog hai si u macar odata cat am si eu acolo 20-30 lei bem si noi un suc” cica ia “vezi ca esti cam nesimtit daca ti-am zis ca nu pot ce naiba insisti” nu stiu ce sa mai fac va rog frumos ajutati-ma

Nu, chiar nu stiu daca a trecut BAC-ul. Dar am asa o mica idee. Acum imaginati-va ca cei ca baiatul din poveste se reproduc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *