Stand-up Night la Comedy Central Extra

Ce inseamna Stand-up Night? Comedie, rasete si distractie pura. Stand-up Night este prima emisiune TV de stand-up comedy produsa in Romania de catre Comedy Central Extra, in care ii prezinta pe unii dintre cei mai talentati oameni din domeniu. In fiecare luni si marti, de la ora 21:15, pe Comedy Central Extra, emisiunea ii va avea ca invitati, printre altii, pe Dragos Pop, Sergiu Floroaia sau Sorin Parcalab.

Fanii stand-up comedy, dar și cei care iubesc comedia dar care abia acum îndrăznesc să încerce aceast stil de amuzament vor fi impresionați de abordarea actorilor. Relațiile și problemele care apar, depresiile sau dramele, comportamentul uneori absurd al femeilor, lenea bărbaților sau pur și simplu fapte de viață normale care devin amuzante pentru că sunt prezentate dintr-un punct nou de vedere, un mod amuzant, sunt doar câteva dintre temele abordate de actorii din Stand-up Night. Comedienii care vor da viață acestui sezon sunt Dragoș Pop (Dragoș), Sorin Pârcălab, Teohari Claudiu (Teo), Dragu Viorel (Vio), Constantin Bojog (Costel) și Sergiu Floroaia.

Actori în adevăratul sens al cuvântului, cu un talent imens, te pot face să râzi nu doar prin puterea cuvintelor, ci și prin gesturi, minica și voce. Comedienii din 2014 sunt mai mult decât niște băieți amuzanți, sunt capabili să transforme cea mai comună temă într-un subiect extrem de amuzant.

Alături de emisiuni TV în care puteți vedea comedieni americani de renume, Comedy Central Extra difuzează și Stand-Up Express, emisiune unde prezintă tinere talente din Europa Centala și de Est. Iubitorii de amuzament și comedie pot jubila pentru că Stand-up Night este în sfârșit aici, pe Comedy Central Extra, într-o producție originală și îndrăzneață. Lunea și marțea asigură-te că îți acorzi timp pentru comedie și lucruri amuzante.

Incepand cu 5 ianuarie 2015, episoadele din Stand-up Night vor fi difuzate in fiecare zi a saptamanii, de la aceeasi ora.

teo

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *