Games Archive

Lucky Ladyʼs Charm

Conform Wikipedia, un joc mecanic/electronic/video de tip “slot machine” sau „pacanele” (romana) este un aparat de joc de noroc constand initial in trei sau mai multe roti cu imagini care se rotesc independent cand un buton e apasat sau o maneta laterala este actionata (ca la aparatele originale).

Kendama: de la un joc simplu la un trend viral

Ce este Kendama? Pana in anul 2006, kendama era o jucarie populara doar in Japonia. Aici, parintii dadeau aceasta jucarie de lemn copiilor lor pentru a-i invata sa aiba rabdare (pentru a-si atinge un tel) si sa isi coordoneze miscarile. In Japonia inca din anul 1979 se creau concursuri si evenimente concentrate asupra jocului cu

10 Jocuri gratis pentru Android

Cei de la Explore Gadgets (canal de YouTube) fac in fiecare luna un clip dedicat celor mai bune jocuri pentru Android. Stiu ca i-am descoperit tarziu, dar de acum inainte o sa fac tot posibilul sa promovez clipurile lor. Sunt foarte bine realizate.

Jocuri in 2

Este timpul sa continuam aventurile nepoatei mele in lumea jocurilor online. Da, dupa cum va puteti imagina, povestea ei pare sa nu aiba sfirsit. Noroc ca imi este draga, altfel tableta pe care i-au cumparat-o parintii ei zbura de mult pe geam. La ce s-a mai gandit ea in ultima perioada?

Nepoata mea si jocurile cu cai

Aventura nepoatei mele in lumea jocurilor online continua. Dupa cum v-am spus si in articolele precedente, linistea parintilor ei a putut fi asigurata doar cu ajutorul unei tablete. Evident, tableta este conectata la internet, iar nepoata mea cauta mereu cate un joc nou cu care sa isi piarda timpul.

10 Jocuri bune pentru Android

Cei de la Explore Gadgets (canal de YouTube) fac in fiecare luna un clip dedicat celor mai bune jocuri pentru Android. Stiu ca i-am descoperit tarziu, dar de acum inainte o sa fac tot posibilul sa promovez clipurile lor. Sunt foarte bine realizate.

Cele mai bune jocuri gratis din 2015

Desi a fost un an foarte greu pentru jocurile gratis, pentru ca foarte multi producatori de jocuri nu prea mai vor sa auda cuvantul respectiv (banuiesc ca v-ati dat seama la ce cuvant ma refer), cred ca pasionatii au avut cel putin 15 variante foarte bune de jocuri din care sa aleaga.

Sword Art Online (2012-2016)

In caz ca va intrebati, da, inca nu m-am plictisit de anime-uri. Dimpotriva, gasesc din ce in ce mai multe animatii minunate cu care imi ocup aproape tot timpul liber. Nu va faceti griji, inca nu am dezvoltat o obsesie pentru ele. Ar trebui totusi sa ma mai ocup si de celalalte categorii ale blogului.