Jocuri aproape gratis pentru o cauza nobila

Daca sunteti gameri inraiti, iubiti shooter-ele sau pur si simplu va place sa va jucati din cand in cand, atunci trebuie neaparat sa profitati de oferta celor de The Humble Bundle. La ce se refera ea? Mai pe scurt, pentru o donatie care va ajunge la una din cauzele nobile pe care ei le sustin, veti primi urmatoarele jocuri: Dead Space, Dead Space 3, Crysis 2 Maximum Edition, Burnout Paradise: The Ultimate Box, Medal of Honor, Mirror’s Edge.

Asadar, pentru cativa dolari puteti cumpara jocuri care valoreaza minim 215$!!! Sa nu uitam si de lucrurile bune care se vor face cu banii stransi. Apropo, daca platiti peste suma medie donata (4,55$) veti primi si jocurile: The Sims 3 (+ expansion packs) si Battlefield 3. Soundtrack-urile jocurilor sunt incluse indiferent de suma donata.

Mai multe detalii: AICI.

Voi stabiliti suma dar nu uitati ca banii vor ajunge la mai multe cauze nobile: the Human Rights Campaign, Watsi, the San Francisco AIDS Foundation, the American Red Cross, the American Cancer Society. La ora la care eu scriu articolul s-au strans peste 1.200.000$.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *