Jocuri online de fotbal

Dragii mei, stiu ca nu v-am povestit, dar acum o luna am primit o vizita neasteptata. Verisoara mea si baiatul ei de sase ani s-au gandit sa ma salute. Evident, pentru ca asa se intampla de obicei, eu si nepotul meu (banuiesc ca acesta este gradul de rudenie; nu sunt sigur) a trebuit sa petrecem ceva timp impreuna. Nu stiu daca ati observat asta dar copiii din ziua de astazi par sa aiba o energie iesita din comun.

O zi intreaga, de dimineata pana seara tarziu, baiatul de sase ani a alergat fara oprire. Nu am crezut ca este posibil asa ceva. Nu am vazut niciodata asa ceva. Pot sa spun ca il invidiez. As vrea sa am o astfel de energie. In orice caz, in prima zi in care am stat cu el am ramas socat. Dar nu in a doua zi cu siguranta nu ii mai puteam permite sa faca acelasi lucru. Are si rabdarea mea o limita. Asadar, nu am stat foarte mult pe ganduri si am intrat pe internet. M-am gandit ca un joc online ar putea sa imi ofere cateva ore de liniste.

Si sa nu credeti ca m-am inselat. Desi parintii lui nu prea ii permit sa stea pe calculator, sanatatea mea mentala parca valora ceva mai mult, asa ca m-am decis sa ignor putin regula lor. In scurt timp i-am gasit un joc de fotbal si l-am linistit. Nu i-am mai auzit gura in ziua respectiva. Asta ca sa nu credeti ca jocurile acelea nu pot sa faca ceva util.

Cateva zile mai tarziu, nepotul meu era aproape un expert in jocuri cu fotbal campionat. Stia toate regulile, cunostea toti jucatorii, castiga mai mereu. El era fericit, eu eram linistit. O combinatie destul de frumoasa. Asadar, daca aveti un baiat pe mana si nu stiti ce sa faceti cu el, lasati-l sa se joace pe calculator. Este o solutie foarte buna.

jocuri de fotbal

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *