Jocuri online – Subway Surfers

Nu ati auzit de Subway Surfers? Nici eu, dar se pare ca este un joc foarte popular printre copii. In cazul in care aveti nepoti/copii, sunt mai mult ca sigur ca o sa auziti de acest nume. Subway Surfers este un joc conceput in prima faza pentru telefoanele mobile. Dezvoltat de Kiloo (o companie din Danemarca) si SYBO Games, el poate fi rulat pe platforme ca Android, iOS, Kindle, Windows si Windows Phone.

A fost lansat in luna mai (2012) si este de obicei updatat cu ocazia sarbatorilor mai importante. Incepand din ianuarie 2013, update-urile au constat in schimbarea temei jocului. Astfel, in fiecare luna jucatorii au putut trai aventura lor preferata intr-un oras nou. Pana pe 2 ianuarie 2015, in joc au aparut 20 de orase.

Povestea lui Subway Surfers: Cei care vor sa-l joace trebuie sa intre in rolul unor huligani tineri care, fiind prinsi in timp ce deseneaza graffiti pe peretii unei statii de metrou, trebuie sa fuga pe sine pentru a scapa de un inspector de politie si de cainele lui. In timpul acestei “alergari”, huliganii trebuie sa adune monezile din aer (cu ajutorul unor sarituri bine calculate) si sa se fereasca de trenurile care le ies in cale.

Pare simplu, nu-i asa? O sa va schimbati parerea dupa ce il jucati. Cei care au facut asta stiu la ce ma refer. Dar asta nu il face mai putin distractiv. Va recomand sa il downloadati pe telefon sau sa il jucati online. Si sa nu credeti ca acest joc are doar o singura varianta. Nici pe departe. Exista foarte multe jocuri cu Subway Surfers. Asa ca nu va faceti griji daca va plictisiti de jocul orginal. Aveti cu ce sa va ocupati timpul.

Enjoy!

subway-surfers

2 Responses to “Jocuri online – Subway Surfers”
  1. Georgiana February 2, 2015
  2. Aron August 6, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *