Jocurile de pe telefonul meu

Desi nu sunt adeptul jocurilor pe telefon, trebuie sa recunosc ca sunt momente in care chiar ai nevoie de ceva cu care sa-ti ocupi timpul liber. Nu se intampla sa ma plictisesc foarte des, dar mai prind si momente proaste. De obicei, le “gasesc” atunci cand iau o pauza, ca sa ies din rutina. Si cu toate ca batranul meu iPhone 4S ma cam supara in ceea ce priveste durata de viata a bateriei, cateva jocuri tot au reusit sa-si faca prezenta pe el.

Primul joc pe care am indraznit sa-l instalez pe iOS a fost Angry Birds. Pai se putea? Exista persoane care inca nu au incercat acest joc? Eu pot sa spun ca am fost un fan infocat pe vremuri si nu am rezistat tentatiei de a-l avea pe telefon. Nici nu vreau sa ma gandesc la orele pe care le-am pierdut cu el. Ba chiar am cumparat si o versiune Star Wars a jocului de pe App Store, dupa ce am terminat misiunile de pe varianta Free.

Alt joc? Flappy Bird. Stiu, stiu. Este extrem de enervant, dar nu am putut sa nu il instalez pe telefon, mai ales dupa ce am auzit ca nu o sa mai poata fi downloadat. Si chiar am multi colegi care imi iau telefonul doar pentru a se enerva cu pasarea aceea ametita care nu stie sa zboare. Chiar nu inteleg cum un joc atat de simplu a putut sa fie atat de popular. Incep sa cred ca am o problema cu pasarile.

Si pentru ca in ultima perioada incerc sa invat cat mai multe lucruri despre jocuri de cazino, parca aveam nevoie de o versiune a acestora si pentru telefon. Am gasit un site interesant – de pe care puteti downloada toate jocurile de noroc posibile. Intr-o anumita perioada din viata eram atat de captivat de acest joc incat nu puteam sa stau mai mult de o zi fara sa joc macar cateva “maini”. Trebuie sa aveti totusi putina grija. Din ceea ce am invat, este nevoie de o disciplina de fier si cat mai putine emotii posibile. Fiecare miscare trebuie calculata. Cei care au jucat stiu la ce ma refer.

Cam atat cu jocurile de pe telefonul meu. Voi cu ce jocuri va pierdeti timpul? Cateva recomandari n-ar strica. Sunt sigur ca o sa ma satur intr-o zi de cele trei pe care le-am mentionat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *