Ce vor femeile – Partea a II-a

“The great question that has never been answered, and which I have not yet been able to answer, despite my thirty years of research into the feminine soul, is “What does a woman want?””- Sigmund Freud. Ce vor femeile?… o intrebare la care Freud nu a putut sa raspunda, desi a cautat raspunsul timp de treizeci de ani. Spre suprinderea lui, raspunsul este chiar simplu:

Exista doua variante. In prima varianta, cea abordata in articolul “Ce vor femeile I“, puteti sa observati femeile ca Freud si sa fiti lasati in ceata. De ce? Pentru ca:

Femeile vor un barbat ambitios, de succes atat pe plan financiar cat si profesional, dar… nu vor ca acel barbat sa fie materialist.
Femeile vor un barbat de incredere, puternic, previzibil… care mai este si distractiv, imprevizibil si spontan.
Femeile vor un barbat cu vointa puternica, care ia o decizie si nu poate fi convins sa se razgandeasca… atat timp cat este flexibil, cu mintea deschisa si recunoaste cand greseste.
Femeile vor un barbat realist, dar romantic.
Femeile vor un barbat serios, dar jucaus.
Femeile un barbat frumos, dar fidel.
Femeile vor un barbat care sa le protejeze, atat timp cat nu este posesiv.
Femeile vor un barbat amuzant, atat timp ca nu o face pe-a clovnul.
Femeile vor un barbat puternic si sensibil.
Femeile vor un barbat puternic din punct de vedere emotional, atat timp cat este si vulnerabil.

Da, pe scurt, femeile par sa doreasca o contradictie pe doua picioare. Slava Domnului, exista si o a doua varianta. Ce vor femeile? Simplu. Femeile vor TOTUL! Si daca se intampla ca TOTUL sa nu fie destul, femeile vor mai mult decat TOTUL… sau macar mai mult decat prietenele lor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *