Noua realitate economica – Iarna demografica

Dragii, sunt sigur ca nu ati observat, dar rata fertilitatii a scazut intr-un mod ingrijorator. Ce inseamna asta? Inseamna ca populatia imbatraneste. Inseamna ca, in cativa zeci de ani, populatia globului va incepe sa scada intr-un ritm alarmant. Pai, asta este o veste buna, nu-i asa? Nu! Dimpotriva! Asta inseamna ca intr-un viitor foarte apropiat o sa avem probleme MARI cu asigurarile sociale.

O sa fie prea multi batrani si prea putini tineri care sa fie taxati pentru a plati pensiile si asigurarile de sanatate. O sa existe mai putini muncitori iar economiile mondiale o sa scada. Scad economiile mondiale, scade nivelul de trai. Taxele vor creste semnificativ.

Mai putini muncitori in tarile civilizate? Creste imigratia! Stiati ca cel mai intalnit nume in Amsterdam este Mohammed? Stiati ca pana in 2050 se prognozeaza ca populatia majoritara in SUA va fi hispanica? In ritmul acesta, culturile imigrantilor vor deveni majoritare si in toate tarile din Europa de Vest!

Credeti ca o sa mai prindeti pensie la batranete? Mai ganditi-va o data. Mai multe informatii despre tot ceea ce v-am spus gasiti in documentarul de mai jos. Va recomand sa il urmariti. Este bine sa va pregatiti de pe acum pentru viitor.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *