Mr. Robot (2015)

A venit vara! Ce inseamna asta? Inseamna ca toate serialele pe care le urmaream au intrat in pauza pana la toamna. Inseamna ca, avand in vedere vremea urata de afara, nu prea am la ce serial sa ma uit. Dar se pare ca am avut noroc, pentru ca am descoperit ceva foarte interesant: Mr. Robot (2015). Serialul a fost notat de peste 17.800 de oameni si are un rating de 9.4/10 pe imdb.com. Da, si eu am fost surprins. Atat de surprins incat trebuia sa vad despre ce este vorba. Si nu imi pare rau ca am facut asta.

Mr. Robot (2015) este considerat de criticii din domeniu drept “unul dintre cele mai bune seriale din aceasta vara” si cred ca au dreptate. Cautati-l. Presimt ca o sa va placa.

Povestea: Mr. Robot urmareste viata unui anarhist misterios care recruteaza un tanar programator, Elliot (Rami Malek). In scurt timp, tanarul respectiv se trezeste la intersectia a trei lumi: firma de securiate cibernetica pentru care lucreaza, actiunile de hacking pe care le intreprinde noaptea si organizatia secreta de hacking care incearca sa-l convinga sa lupte cu ei pentru a-i distruge pe cei 1% care controleaza lumea.

Ce va alege el? Ramane sa aflati singuri…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *