“Home Alone” a sters pe jos cu X-Factor Romania

Puteam sa jur ca asa o sa se intample. Radeam aseara cu mai multi prieteni de pe Twitter pe tema aceasta. Aproape toti se uitau la “Home Alone“. Daca nu observam un tweet speriat si ratacit despre X-Factor nu as fi stiut ca emisiunea de pe Antena 1 se difuzeaza la aceeasi ora.

Conform unui comunicat ProTV, “Singur Acasa” a avut un rating de trei ori mare ca cel al emisiunii X-Factor. Poate asa isi dau seama si cei de la Antena 1 de valoarea productiei lor. Pana la urma, au fost facuti de ras de un film vechi de 22 ani si dat in reluare in fiecare an, de sarbatori.

Filmul difuzat de ProTv intre 20.32-22.41 a devansat la distanta mare “X Factor” difuzat de postul concurent cu o audienta de aproape 3 ori mai mica decit ProTv. Astfel se face ca, pe publicul comercial din mediul urban cu virste cuprinse intre 18-49 de ani, filmul “Singur acasa” a inregistrat o audienta medie de 13,3 puncte de rating si 29,6% cota de piata, in timp ce Antena 1 obtinea doar 5,6 puncte de rating si 12,4% cota de piata.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *