Activități și surprize de Halloween la Dino Parc Râșnov

După o vară de neuitat, în care dinozaurii și animalele preistorice de la Dino Parc Râșnov au fost vizitate de peste 259.000 de turiști, a venit rândul anotimpului de toamnă să își anunțe surprizele pregătite în parc.

Dino Parc Râșnov este cel mai mare parc cu dinozauri din Sud-Estul Europei și un adevărat muzeu în aer liber, unde sunt organizate constant activități pentru toți membrii familiei. Dinozaurii de la Râșnov sunt nerăbdători să își pună în valoare atuurile înfricoșătoare, dar și cheful de joacă, odată cu apropierea uneia dintre cele mai amuzante sărbători împrumutate din străinătate, Halloween-ul.

Pe lângă cei pasionați de paleontologie, la Dino Parc Râșnov, sunt așteptați și pasionații de deghizări și cosplay. Vizitatorii care vor veni costumați sau machiați în personajele lor favorite în perioada 29 – 31 octombrie, vor primi 25% reducere la biletele de intrare achiziționate direct din parc.

Dino Parc Râșnov va fi decorat tematic de Halloween, iar copiii se vor putea transforma în personajele lor favorite chiar și în parc, cu ajutorul profesioniștilor în face painting ce vor fi prezenți. De asemenea, cei mici vor putea participa la jocul de Treasure Hunt ce se va desfășura în câte trei runde pe 29 și 30 octombrie, de la orele 11:00, 14:00 și 16:00, iar luni, 31 octombrie, de la 11:00 și de la 14:00.

La amurg, după ora închiderii, cei doritori vor putea rămâne în parc pe 29 și 30 octombrie pentru a participa la tururi ghidate printre cei 100 de dinozauri în mărime naturală, alături de care vor cunoaște și noii veniți, fantomele, liliecii, vrăjitoarele și dovlecii sculptați. Acestea vor avea loc de la ora 18:30, respectiv ora 18:00.

Pe pagina de Facebook a Dino Parc Râșnov se va desfășura în perioada 25 octombrie – 1 noiembrie și un concurs special de Halloween, la care se vor oferi cinci vouchere de acces în parc pentru toată familia, precum și un cupon de 100 de lei pentru magazinul de suveniruri din parc.

„Ne așteptăm la o creștere de aproximativ 20% a traficului în parc în această toamnă, față de anul trecut, întrucât se anunță o toamnă blândă, iar turiștii încă sunt dornici să petreacă timp în natură. Noi avem în continuare pregătită o varietate de activități educative și distractive pentru toată familia”, a declarat Adrian Apostu, managerul Dino Parc Râșnov.  

Pe lângă cele două noi expoziții lansate anul acesta la Dino Parc Râșnov, expoziția dinozaurilor cu pene și Epoca Glaciară, o altă atracție a reușit să cucerească publicul în această vară și anume cinematograful în aer liber deschis în luna iunie. Are o capacitate de peste 100 de locuri, iar la fiecare 90 de minute rulează un film din seria Ice Age.

Totodată, pe 1 Iunie, cu ocazia Zilei Copilului, Dino Parc Râșnov a înregistrat un nou record al parcului, fiind vizitat de 5622 de persoane, cu 73% mai multe decât în aceeași zi a anului trecut. 

Toate activitățile menționate în articol pentru această toamnă vor fi incluse în prețul biletelor de acces la Dino Parc Râșnov, fără alte taxe suplimentare. 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *