Cine este domnul Ponta

Nu am avut niciodata intentia sa fac politica pe blogul meu, dar uneori ma simt nevoit sa spun cateva lucruri despre unele subiecte. Am si cativa ani de experienta in domeniu. Poveste lunga… Chiar m-am gandit serios la asta si cred ca, intr-un viitor apropiat, o sa fac o categorie in care o sa va povestesc despre peripetiile mele intr-o lume pe care sunt foarte convins ca nu o cunoasteti. Revenind la titlul articolul, mi-as dori sa urmariti clipul de mai jos, indiferent de viziunea/apartenenta voastra politica.

Eu nu o sa-l votez pe Ponta presedinte. Mi se pare un post prea mare pentru un om atat de mic. Daca va uitati la masurile luate de Guvern in ultimele luni, o sa vedeti foarte multe “pomeni” electorale. Un om capabil nu are nevoie sa-si cumpere voturile. Un om capabil primeste voturi pentru ca le merita. Si daca ati vazut clipul banuiesc ca v-ati dat seama ca sunt multe argumente nu-l il recomanda pentru un post asa de important.

Si da, in cateva luni o sa fim iar nevoiti sa alegem “raul mai mic”. Intr-o tara in care toti oamenii politici au ca prim obiectiv interesul propriu, noi contam doar in perioada electorala. Noi contam atunci cand oamenii politici au nevoie de noi. Dupa aia… fiecare isi vede de afacerile lui. Si nu va faceti griji, afacerile lui sunt din banii vostri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *