Arati dezgustator

O domnisoara are un canal de YouTube specializat pe machiaj din 6 aprilie 2014. De atunci, ea a adunat 234.518 abonati, iar clipurile ei au fost vizionate de 14.594.014 de ori. Problema? Un singur clip de-al ei are mai mult de 11 milioane de vizualizari, cel in care arata cum lumea o ataca si o face in tot felul. De ce ar face lumea ceva atat de urat? Simplu.

Domnisoara respectiva are o problema destul de mare cu tenul. Pe scurt, fata ei este plina de cosuri. De ce este lumea atat de deranjata de felul in care arata? Probabil pentru ca foarte multi barbati simt ca sunt mintiti. Barbatii, dupa cum bine stiti, sunt fiinte vizuale.

Ce spune ea despre toate injuraturile si criticile pe care le-a primit?

I wanted to create a film that showed how social media can set unrealistic expectations on both women and men. One challenge many face today, is that as a society, we’re so used to seeing false images of perfection, and comparing ourselves to unrealistic beauty standards that It can be hard to remember the most important thing – You ARE beautiful.

As vrea sa lamurim cateva lucruri. In primul rand, traim intr-o lume rea, superficiala, care se bazeaza, fie ca vreti sa recunoasteti sau nu, pe APARENTE! Nu ar trebui sa fiti surprinsi de aceste lucruri.

Tu ESTI frumos/frumoasa? Poate ca da, poate ca nu. Sa fim seriosi, daca toti am fi frumosi, atunci cu siguranta Gisele Bundchen nu ar mai fi adunat 386 de milioane de dolari pe parcursul carierei ei.

“Nu are importanta cum arati?” Ba da, are o foarte mare importanta felul in care arati. Credeti ca industria modei ar mai face zeci de miliarde de dolari daca felul in care arati nu ar conta? Crezi ca toate firmele acelea care se ocupa de machiaj, creme, oje, rimeluri si altele exista pe degeaba?

Stiu ca este dureros, stiu ca multi nu vor sa recunoasca, dar da, suntem extrem de superficiali! Orice am vrea sa zicem, mereu punem accent pe aparente. Si nu suportam sa fim mintiti.

Arata tipa dezgustator? Nu. Dar nici nu se apropie de felul in care arata dupa aplicarea machiajului. Este frumoasa fara machiaj? Nu. Are trasaturi frumoase, dar acneea isi spune cuvantul. Are rost ca ea sa primeasca atatea comentarii rele? NU!

Credeti ca cineva de pe planeta aceasta ar vrea sa aiba acnee? Va imaginati prin ce trece o astfel de persoana? Nu cred. Nici nu pot sa imi imaginez prin ce trece o astfel de persoana. Ba chiar am cunoscut pe cineva care a incercat zeci de creme si tratamente pentru a scapa de o astfel de problema. Tristetea pe care o vedeam in ochii ei este greu de descris in cuvinte.

Ce incerc sa va spun prin acest articol? Incerc sa va spun ca este atat de usor sa ranesti pe cineva, fara sa ai nici cea mai mica idee prin ce trece persoana respectiva. Este atat de usor sa fii rau. Ganditi-va bine inainte sa vorbiti si puneti-va in locul persoanei pe care vreti sa o criticati inainte sa deschideti gura. Lumea este superficiala, da, dar asta nu inseamna ca si tu trebuie sa fii la fel.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *