Ce vor femeile – Partea a III-a

“Ce vor femeile?” Pare un fel de intrebare fara raspuns, nu-i asa? Eu, unul, nu cred ca raspunsul este chiar atat de greu de gasit. Dimpotriva, solutia este chiar la vedere. Mereu a fost. Ce vor ele? Simplu. Femeile vor TOTUL! Si de cele mai multe ori se intampla ca TOTUL sa nu fie destul, asa ca ele vor mai mult decat TOTUL… sau macar mai mult decat prietenele lor.

Si daca tot nu vreti sa credeti asta, incercati sa va uitati la ceva ce foarte multe femei par sa aprecieze. Gen Fifty Shades of Grey. In caz ca nu stiati, cartea a avut incasari record. Doar Biblia a fost tradusa in mai multe limbi si s-a vandut in mai multe exemplare. Pana si filmul, unul dintre cele mai proaste din 2015, a avut incasari foarte mari. V-ati intrebat vreodata de ce iubesc femeile Fifty Shades of Grey? Ar trebui! Acolo o sa gasiti raspunsul.

Sa il luam ca exemplu pe celebrul Christian Grey.
1. Femeile vor un barbat puternic, dominant. Dominant nu neaparat in sensul BDSM, dar suficient cat sa stie cine este si unde vrea sa ajunga in viata. Femeile vor un barbat care are un scop in viata. Domnul

2. Femeile vor un barbat care sa le intretina. Da, banii joaca un rol foarte important in orice relatie. Cine nu recunoaste asta minte de ingheata apele.

3. Femeile vor un barbat care sa le respecte si care o sa le aduca cu picioare pe pamant atunci cand intrec masura. Femeile vor sa fie submisive dar asta nu inseamna ca vor sa fie total sub controlul unui barbat.

4. Femeile vor un barbat adevarat, genul de barbat pe care te poti baza si care se poate ocupa de orice problema care apare, genul de barbat care este extrem de increzator in propriile sale forte si care risca atunci cand este cazul, genul de barbat care a imblanzit jungla si a construit o civilizatie.

ce-vor-femeile

Leave a Reply

Your email address will not be published.