Cum sa te asiguri ca nu o sa fii niciodata cu ea

Penibilul lunii vine din Guangzhou, China. Indragostit pana peste cap de faptura divina care i-a intrat in viata, de o printesa cum Pamantul nu a intalnit niciodata, de o zana gingasa si suava, de o femeie cu care nu a facut si sunt slabe sanse sa faca vreodata sex, tanarul chinez a strans bani timp de doi ani pentru a cumpara 99 de telefoane iPhone 6s. Ce voia sa faca cu aceste telefoane? Sa le puna intr-o forma de inima si sa-si declare iubirea nemuritoare pentru colega lui de munca.

Ar trebui sa acordati o atentie speciala cuvantului “colega”. Asadar, o femeie care pot sa pun pariu ca nu voia nimic de la colegul ei de munca, s-a trezit implicata in romantica/penibila declaratie de dragoste. Ce a spus domnisoara in momentul in care “romanticul” si-a declarat dragostea pentru ea? NIMIC! Si sunt slabe sanse sa-i spuna ceva vreodata. Pun pariu ca, din acel moment, a facut tot posibilul sa-l evite.

Ce avem de invatat de aici?
1. Nu va cheltuiti banii pe femei care nu simt nimic pentru voi!
2. Gesturile romantice se fac atunci cand esti intr-o relatie cu ea!
3. Cu cat investesti mai mult intr-o femeie, cu atat ea valoreaza mai mult pentru tine! Las-o pe ea sa investeasca in tine!
4. Nu faceti greseala sa credeti ca dragostea din viata reala este la fel cu cea dintr-o comedie romantica!
5. Femeile asteapta gesturi romantice doar de la barbatii de care sunt atrase! Un gest romantic venit de la cineva care nu exista pe harta lor va fi considerat intotdeauna “creepy”.
6. Dragostea nu poate fi cumparata! Sigur, e bine sa ai bani, dar asta nu inseamna ca poti sa o cumperi, mai ales daca esti penibil.
7. Femeile intotdeauna cauta un barbat mai bun ca ele. Daca tu te chinui sa impresionezi o femeie, ghici ce, nu esti vazut ca un barbat superior!

iphone-6s-dragoste-china

Leave a Reply

Your email address will not be published.