Curve emotionale

O regula nescrisa a lumii spune ca niciun barbat nu doreste sa fie intr-o relatie cu o curva. Sigur, motive sunt destule, dar daca ar fi sa ma rezum la unul singur as spune ca cel mai evident este acela ca niciun barbat nu doreste sa aiba o femeie ieftina. De ce sa fii cu o femeie pe care foarte multi au avut-o fara sa se chinuie prea tare? De ce sa fii cu o femeie cu care toata lumea a fost? De ce sa fii cu o femeie care isi ofera trupul oricui?

Femeile si barbatii sunt foarte diferiti, dar trasatura urmatoare este general valabila: vrem ceea ce nu putea sa avem, vrem o provocare, vrem sa simtim ca am muncit pentru fiecare lucru pe care il avem. De ce? Pentru ca lucrurile care sunt obtinute usor valoreaza foarte putin.

De ce va spun toate aceste lucruri? Simplu. In timp ce femeile care isi vand trupul sunt numite curve, baietii draguti care isi vand dragostea pot fi numiti curve emotionale.

Ganditi-va putin. Baietii draguti intotdeauna isi ofera dragostea fara ca femeile din viata lor sa miste un deget. Intotdeauna le cauta, vor sa vorbeasca cu ele, le raspund la mesaje, le trimit mesaje, le cauta, le ofera cadouri, le ofera o atentie infinita, si-ar da viata pentru ele. Femeile din viata lor sunt ca niste zeite si le trateaza ca atare. Ele sunt cel mai important lucru din viata lor. Ati putea spune ca asta e ok atat timp cat se rezuma la o singura femeie. Numai ca ei nu fac asta. Ei se comporta la fel cu fiecare femeie care le iese in cale. Dragostea lor este disponibila pentru orice domnisoara.

De ce sa fii cu un astfel de barbat? Femeile vor ca iubirea barbatului din viata lor sa fie doar pentru ele. Femeile vor sa se simta speciale. Femeile vor sa munceasca pentru dragostea unui barbat! Femeile vor o provocare! Cat de special/a te-ai simti daca ai fi sigur/a ca dragostea celui de langa tine este diponibila pentru oricine ii iese in cale? Nu prea bine, nu-i asa? Tocmai de aceea acesti baieti draguti au un loc foarte special in FriendZone.

Si pe langa faptul ca dragostea lor este ieftina, acesti barbati uita inca o regula nescrisa: o femeie vrea un barbat superior, mai bun decat ea. Vrea un barbat mai inteligent, mai bogat, mai puternic, mai cunoscut. Cand tu te comporti cu ea ca o zeita, cam cine crezi ca este superior intr-o astfel de “relatie”?

Acum intelegeti de ce femeile nu vor sa fie cu voi, dragi baieti draguti?

Niciun barbat nu vrea sa fie intr-o relatie cu o curva, nicio femeie nu vrea sa fie intr-o relatie cu o curva emotionala. Nu uitati!

emotional-whores

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *