De ce te paraseste

De ce te-a parasit? Ti-a spus vreodata o femeie ca te-ai schimbat si ca nu mai vrea sa fie cu tine? Stiu ca nu o sa-ti placa ceea ce urmeaza sa-ti spun, dar are dreptate! Te-ai schimbat, ai devenit lenes, esti plictisitor, a mai ramas doar o umbra din cel pe care l-a cunoscut odata. Te-ai indragostit de ea si ai crezut ca nu mai trebuie sa faci nimic din acel moment inainte, nu-i asa?

In scurt timp, de cand ai inceput sa iesi cu ea, ti-ai uitat/parasit prietenii, nu ai mai avut timp de sala, nu te-ai mai dus la fotbal/tenis/inot, nu ai mai iesit in oras cu baietii etc. Toata atentia ta s-a concentrat pe ea. De ce ai facut asta? Pentru ca asa ai auzit tu ca trebuie sa faci intr-o relatie, ca trebuie sa fii mereu atent la ea. Doamne fereste sa o superi. Practic, in cateva luni te-ai transformat in catelusul ei. Mai grav, ai crezut ca astfel o sa “cumperi” afectiunea ei permanenta.

Imi pare rau sa te anunt, dar ai facut exact invers. Ti-ai sapat singur groapa si te-ai aruncat in ea. O femeie nu vrea ca tu sa-ti concentrezi toata atentia asupra ei. Da, s-ar putea sa-ti zica ceva de genul, ca nu ii acorzi suficienta atentie, dar asta nu inseamna ca trebuie sa o sufoci. La inceput aveai o viata personala, prieteni, hobby-uri, vise. De ce ai renuntat la ele? Ea s-a indragostit de cel pe care l-a cunoscut atunci. De ce te-ai schimbat? De ce te-ai transformat intr-un personaj fara coloana vertebrala care ii asculta fiecare comanda?

De ce te mira faptul ca te-a inselat, ca vrea sa te paraseasca? Credeai ca o femeie o sa te iubeasca pentru ceea ce esti? Credeai ca daca esti intr-o relatie, gata, nu mai trebuie sa faci nimic? Ca o sa te iubeasca pana la adanci batraneti? Bine ai venit in lumea reala! Daca citesti aceste randuri, inseamna ca ti-ai dat seama ca ai gresit undeva si mai ai o sansa. Nu renunta la ceea ce esti pentru o femeie! Concentreaza-te pe viata pe care ti-ai construit-o si totul va fi bine. O femeie nu vrea si nu trebuie sa fie centrul universului tau. Nu fa greseala asta sau o sa te trezesti singur si extrem de dezamagit!

despartire

Leave a Reply

Your email address will not be published.