Fat Acceptance

Indiferent ce ar spune feministele, obiectivele lor principale sunt obtinerea cat mai multor beneficii cu cat mai putina munca si lipsa de responsabilitate. Da, in caz ca nu ati observat, feministele mereu dau vina pe altii. Pentru ca, pentru ele, doar altii sunt de vina. Dar pe langa aceste obiective, dragile de ele mai vor si sa “fie acceptate asa cum sunt”. La ce se refera asta?

In caz ca nu ati auzit de campania initiata de ele, iata raspunsul:

Campania se numeste “Fat acceptance”. Pe scurt, feministele nu vor sa mearga la sala, sa tina diete, sa aiba grija ce fel de mancarea consuma etc. Nu. Feministele vor sa fie iubite asa cum sunt. Adica, daca sunt grase, vor sa fie iubite asa. De parca atractia ar putea fi manipulata.

Sigur, banuiesc ca stiu si ele ca nu au sanse, dar asta nu le opreste sa incerce. De ce? Pentru ca este mult mai usor sa spui ca un om este superficial pentru ca nu este atras de grasimea ta decat sa mergi la sala si sa faci ceva in privinta asta. Pentru ca este mult mai usor sa faci o campanie si sa continui sa bagi in tine ca intr-un spital de urgenta.

Doamne fereste sa fii atras de o femeie supla, care mananca la ore fixe si fuge de sucuri/dulciuri/fast-food ca de ciuma. Doamne fereste sa fii atras de o femeie care are o conditie fizica de invidiat!

De ce sa faci sport cand poti sa te plangi ca lumea e rea pentru ca tu esti grasa? De ce sa nu mai mananci toate porcariile cand poti sa te ascunzi in spatele campaniei “fat acceptance”? De ce sa recunosti ca e vina ta ca ai multe kilograme in plus cand poti sa dai vina altii? De parca altii ar fi de vina ca tu nu poti sa iti misti fundul ala gras si sa faci ceva in privinta asta. Aici a ajuns lume si simt ca mi se face greata!

fat-acceptance

5 Responses to “Fat Acceptance”
  1. Krakatoa July 18, 2015
    • Daniel Urda July 18, 2015
  2. Adrian October 15, 2016
    • Daniel Urda October 15, 2016
  3. Lena October 18, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *