Frumusetea nu conteaza

Traim intr-o lume a iluziilor si a povestilor, o lume care crede in minciuni frumoase, totul pentru a evita adevaruri extrem de dureroase. Banuiesc ca ati auzit de multe ori una dintre aceste minciuni: “frumusetea nu conteaza”. Nimic mai departe de adevar. Desigur, toti dorim sa credem ca nu suntem superficiali, ca nu ne rezumam la aparente, dar banuiesc ca v-ati dat seama pana acum ca frumusetea are un rol foarte important in aceasta societate.

Frumusetea iti poate aduce o gramada de beneficii: bani, relatii, putere, influenta, functii, locuri de munca, produse gratuite si multe altele. Pe scurt, frumusetea, cu toate ca nu ai facut nimic pentru a o avea, iti poate face viata foarte usoara. Asta, evident, atat timp cat stii sa te folosesti de ea.

Nici macar nu trebuie sa ma credeti pe cuvant. Este suficient sa cititi stirea “Cum a castigat Gisele Bundchen 386 de milioane de dolari in cariera ei” si o sa intelegeti tot ceea ce vreau sa va zic.

Si mai aud asta si cand vine vorba de relatii. “Frumusetea nu este atat de importanta”. Serios? Chiar crede cineva asta? Ma indoiesc. Este doar o minciuna menita sa acopera un adevar dureros. Un barbat intotdeauna o sa aleaga o femeie frumoasa. Nu are importanta ca o alta femeie, mai urata, are personalitate, simtul umorului si mai stiu eu ce alte calitati, in timp ce cealalta, femeia frumoasa, de abia stie cum o cheama. Barbatul intotdeauna va inclina spre cea frumoasa. De ce? Raspunsul ar putea fi gasit in evolutia noastra.

Tu nu esti asa? Te consideri exceptia de la regula? Minti. Spui asta doar pentru a acoperi faptul ca nu ai nici o sansa cu o femeie frumoasa. Spui asta pentru ca femeile frumoase te ignora. Daca ai avea ocazia sa fii cu o astfel de femeie, nu ai mai sta cu una mai urata nici macar o secunda.

Pentru ca da, chiar daca vreti sa ignorati asta, frumusetea este foarte importanta. Mult mai importanta decat vor unii sa recunoasca.

Gisele-Bundchen

5 Responses to “Frumusetea nu conteaza”
  1. Ana October 12, 2016
  2. Adrian October 15, 2016
  3. Lia October 25, 2016
  4. Clau October 27, 2016
  5. Adi April 19, 2017

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *