Gelozia la barbati

Nu stiu daca ati observat, dar odata cu inceputul unei feminizari acute a barbatilor, gelozia a inceput sa devina o trasatura masculina. Trist! Intotdeauna am fost de parere ca gelozia e ceva ce tine de femei, o nesiguranta specifica lor. Cand un barbat este gelos… nu stiu, arata o frica, o slabiciune, iar eu urasc asta. Urasc sa arat vreo slabiciune, sa depind de cineva, sa-mi fie frica de ceva.

Intr-o relatie, “the one who cares less has the most power in the relationship”/persoana care iubeste mai putin detine puterea. Ce se intampla in care un barbat este gelos? Pur si simplu, el ii arata ca sentimentele lui sunt mult mai puternice decat ale ei. Cine conduce relatia? Ea.

Ce arati cand esti gelos?
1. Nu ai incredere in ea.
2. Nu ai incredere in tine/Nu crezi ca esti destul de bun pentru ea.
3. Iti este frica sa o pierzi.
4. Crezi ca nu poti sa gasesti una mai buna ca ea.
5. Esti dependent de ea.
6. Te lasi condus de sentimente. E treaba femeilor sa fie conduse de sentimente.

Nu vreau sa ma intelegeti gresit. Putina gelozie nu strica. Ii arati ca iti pasa. Dar cand prietena iese in oras si tu o suni din jumatate in jumatate de ora, atunci nu faci decat sa imi dai senzatia ca ti-e frica, ca esti slab si ca nu te consideri destul de bun pentru ea. O suni sa o verifici. Vrei sa ii controlezi fiecare miscare. Tu nu poti sa te controlezi pe tine si vrei sa o controlezi pe ea? Chiar crezi ca nu te poate insela? Serios? Poate sa faca asta in fiecare seara. Crede-ma pe cuvant, daca nu vrea sa afli, nu o sa afli.

Ea ar trebui sa-si faca griji pentru tine. Ea ar trebui sa te sune. Dar cand sa faca asta daca tu ii inrosesti telefonul de fiecare data cand ea are tupeul sa iasa fara tine la o plimbare?

gelozie

Leave a Reply

Your email address will not be published.