Hot Crazy Matrix – A Man’s Guide to Women

Cu ce femei ar trebui sa iesiti la o intalnire? Ce femei ar trebui sa evitati? Ce femei ar trebui sa va faca sa va ganditi la casatorie? Veti gasi raspunsurile tuturor acestor intrebari in clipul de mai jos, Hot Crazy Matrix – A Man’s Guide to Women:

Tot ceea ce trebuie sa stie un barbat despre femei:
– daca o femeie are sub 5 pe o scara de frumusete de 1 la 10, ar fi bine sa o evitati.
– daca o femeie are 4 pe o scara de “nebunie” de 4 la 10 (pentru ca fiecare femeie ar cel putin 4 pe o scara a “nebuniei”) si intre 5 si 8 pe o scara de frumusete de 1 la 10, merita o sansa. Fun Zone.
– daca o femeie are peste 7 pe o scara de “nebunie” de 4 la 10 si intre 5 si 8 pe o scara de frumusete de 1 la 10, fugiti! Danger Zone.
– daca o femeie are sub 7 pe o scara de “nebunie” de 4 la 10 si peste 8 pe o scara de frumuste de 1 la 10, e cazul sa o invitati la un suc. Aceasta femeie are sanse foarte mari sa va faca sa va simtiti bine. Date zone.
– daca o femeie are intre 5 si 7 pe o scara de “nebunie” de 4 la 10 si peste 8 pe o scara de frumuste de 1 la 10, e cazul sa 0 cereti in casatorie! Wife Zone.
– daca o femeie are intre 4 si 5 pe o scara de “nebunie” de 4 la 10 si peste 8 pe o scara de frumuste de 1 la 10, e cazul sa o pastrati pentru studii. Tocmai ati descoperit un unicorn.
– daca o femeie are sub 4 pe o scara de “nebunie” de 4 la 10 si peste 8 pe o scara de frumuste de 1 la 10, e cazul sa va faceti probleme. Femeia cu care ati iesit este un travestit.

hot crazy matrix

Leave a Reply

Your email address will not be published.