Indiferenta

Cand ceva este rar sau insuficient, iti pasa mult mai mult de acel lucru. Imagineaza-ti cum ar fi ca mancarea sa fie greu de gasit sau foarte scumpa, atat de scumpa incat sa nu iti permiti sa o cumperi. In momentul acela, mancarea ar fi mult mai des in mintea ta. Te-ai gandi de unde sa o cumperi, de unde sa faci rost de banii necesari, cat te-ar tine…

Pe de alta parte, daca ar fi mancare din belsug, poate ca te-ai mai gandi ocazional la ea dar in majoritatea timpului ti-ar fi indiferenta. Nu ai avea de ce sa te gandesti constant la ea. Mancarea ar fi foarte usor de obtinut si nu ai avea de ce sa iti bati capul cu asa ceva.

Si acum sa trecem la femei. In momentul in care esti sigur ca poti sa gasesti oricand o femeie, nu o sa mai fie nevoie sa te gandesti mereu la ele si o sa fii indiferent. Ce se intampla cand ti-e teama ca o sa ramai singur? Devii disperat, iar aceasta disperare nu face altceva decat sa tina femeile la distanta. Si da, asta se aplica si la ele.

Crezi ca femeile prefera un barbat care se gandeste mereu la ele sau unul care este indiferent, unul care poate gasi mereu o femeie, unul care are lucruri de facut si o viata frumoasa de construit?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *