Relatiile sunt ca… mersul la restaurant

La ce ma refer? Pai, foarte multi barbati (aproape toti) au impresia ca o relatie seamana cu o investie la o banca. Daca ei investesc timp, bani, sentimente, cadouri, atentie si altele intr-o femeie, ea isi va aduce aminte de aceste lucruri si va tine cont de ele in viitor. Numai ca nu este cazul.

Pentru o femeie, ceea ce s-a intamplat in trecut ramane acolo. Conteaza ca o sa faci pentru ea astazi, conteaza ce o sa faci pentru ea in viitor.

De aceea spun ca relatiile seamana cu mersul la restaurant. Iti este foame, mergi la restaurant si alegi ceea ce iti permiti de pe meniu. In funtie de cati bani ai, poti sa mergi la un restaurant de lux, la unul obisnuit sau la fast-food. Crezi ca poti sa mergi la restaurant si sa le spui cat de mult ai comandat in trecut sau cat de fidel le-ai fost in ultimii ani? Poti, dar nu o sa-i pese nimanui. Nu iti permiti sa platesti ASTAZI, nu mananci. Nu iti permiti sa mananci la restaurant, nu mergi la restaurant.

Intelegi analogia? La fel este si cu relatiile. Femeile nu tin cont de ceea ce ai facut pentru ele in trecut. Ai “platit” atunci, probabil ti-ai primit rasplata. Vrei sa “mananci iar la restaurant”/ca relatia sa continue? Ai face bine sa iti permiti asta. Tot ceea ce ai facut in trecut este egal cu zero. Conteaza doar ce o sa faci astazi si in viitorul apropiat.

relatie

2 Responses to “Relatiile sunt ca… mersul la restaurant”
  1. Alexa October 24, 2016
  2. Lia October 25, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published.