The Book of Pook – V. Asculta-ti instinctul

The Book of Pook – V. Asculta-ti instinctul
O femeie era foarte indragostita de un barbat. El era total uimit si fara replica, pentru ca nu fusese niciodata intr-o astfel de situatie. Avea destula experienta si invatase ce inseamna sa ai rabdare, dar…

Ea voia mereu sa fie aproape de el. Ochii ei straluceau de fiecare data cand il vedea. Facea mereu glume despre saruturi. El simtea nevoia sa o sarute dar si-a negat mereu aceasta dorinta. Intr-un final, atractia ei pentru el s-a stins. Femeia si-a pierdut interesul.

“Oh, Doamne” si-a spus barbatul. “Trebuia sa o sarut. M-am pierdut in filosofiile altora si nu am fost eu insumi. Trebuia sa imi ascult vocea interioara si…”

“Asculta-ti instinctul!”

“Cum iti asculti instinctul?” a intrebat tanarul.
Pook l-a dus langa o masa. La masa statea un copil.
“De unde stie baiatul cum sa manance?”
“Pai, mancarea este exact in fata lui. Nasul lui simte mirosul. Ochii lui vad mancarea.”
“Exact asa este si cu femeile. De unde stie baiatul ce sa faca in continuare?”
“Gusta mancarea.”
“Dar de unde STIE cand sa faca asta?”
“Simturile lui ii spun sa faca asta. Stie cand sa manance pentru ca mancarea a fost preparata, gatita, si pusa in fata lui.”
“Dar ce mecanism ii spune asta?”
Tanarul a zambit. “Instinctul lui.”

“Exact asa e si cu femeile. Ele au fost pregatite prin decenii de crestere pentru acest scop. Ele viseaza asta. Vor asta. Oh Doamne, cat de mult vor asta! Ele au fost atrase de genul tau de distractie, de atentia ta, de dorinta ta. Crezi ca poarta machiajul ala pentru ea? Nu, il poarta pentru tine. Femeile nu sunt ornamente de admirat. Sunt aici pentru a fi consumate. Tu stii asta. Ele stiu asta. ”

“Inteleg…”

“Natura are un sistem bine pus la punct. Nici o filosofie din lume nu te poate ajuta. Filosofiile care se presupune ca “functioneaza” sunt cele care imita cel mai bine muzica naturii. Ori esti de acord cu sistemul si primesti ceea ce vrei, ori esti impotriva lui si pierzi. Asa ca asculta-ti instinctul!”

instinct

One Response to “The Book of Pook – V. Asculta-ti instinctul”
  1. service GSM March 16, 2015

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *