The Book of Pook – VIII. Doar cei care isi arata dorinta sexuala castiga

Tanarul nostru din poveste avea acum o gramada de planuri de “lupta” pentru femei. “Daca face asta…” a spus, “eu voi face asta.” Tanarul memorase toate semnele de atractie pe care le dau femeile si avea capul plin de tot felul de filozofii despre seductie. Cu toate acestea, el a observat ca barbatii care habar n-aveau despre seductie se descurcau foarte bine cu femeile. Cum faceau asta?

In plus, mai avea o mare problema. Totul era ok cand vorbea normal cu o femeie. Cand se gandea la sex, pe de alta parte, totul se schimba, pentru ca incepea sa se simta vinvovat si murdar. Stia ca daca isi infraneaza dorinta sexuala nu va parea disperat, dar asta nu il ajuta cu nimic. Cumva, doar cei care isi aratau dorinta sexuala pentru femei aveau succes. Si atunci si-a dat seama! “Doar cei care isi arata atractia pentru o femeie au succes!”

“Nu inteleg, Pook!”
Asa ca Pook l-a dus pe tanar la atelierul lui Leonardo da Vinci. Tanarul statea si privea cum Pook era in fata unui ecran foarte mare. Pe ecran era poza unei femei. Pook a aratat inspre imagine si a spus: “Femeile sunt creaturi sexuale. Ele nu raspund la inteligenta. Ele nu raspund in fata geniului tau. Ele raspund doar la sexualitate.”

“Ce vrei sa spui, Pook?”
“Multi barbati sunt speriati de sexualitatea lor. Uita-te la prapaditi! Nu sunt barbati!”
“Tanarul nu prea intelegea, asa ca Pook a chemat un baiat dragut si o femeie.”
“Priveste!”, a spus Pook. “Femeia l-a invitat pe baiatul dragut acasa la ea. Poarta o lenjerie intima sexy. Ea se comporta ca o FEMEIE! Ea doar… ESTE! Acum uita-te la baiatul dragut!”
Baiatul dragut era foarte frustrat si extrem de nervos. “De ce nu se comporta ca un barbat? Nu se comporta asa cum ar trebui, asa cum a fost lasat de la natura…”

Pook a chemat alt baiat dragut si o alta femeie.
“In cazul acesta, baiatul dragut este intr-o relatie penibila de prietenie cu femeia.”
In fine, sa intrebam femeia: “Baiatul dragut are penis?”
“Ceee?!? Baiatul dragut? Hahaha. Nu cred. Nu cred ca are asa ceva.”
Tanarul era confuz. “Tot nu inteleg”
“De ce vrei o relatie cu o femeie?”, l-a intrebat Pook. “Vrei sa vorbesti cu ea despre ADN si genetica toata ziua?”
Tanarul a inceput sa rada. “Normal ca nu.”
“Atunci termina cu discutiile inteligente. Lasa prostiile. Fa ceva.”
“Sa incep sa imi arat dorinta si sa ma port mult mai sexual si femeile si femeile vor reactiona?”
“DA!”

sexualitate

Leave a Reply

Your email address will not be published.