The Dad Bod

Se pare ca a aparut un nou trend in dorintele femeilor. Suparate pe toti acei baieti rai care le folosesc si le ignora imediat dupa, doamnele si domnisoarele declara clar si raspicat ca vor ca barbatii din viata lor sa aiba un “dad bod”. Ce este acest “dad bod”? O combinatie perfecta intre o burta in care s-a investit mult in materie de grasimi si bere si o lipsa acuta de exercitiu si muschi.

Femeile mai declara ca un barbat cu un astfel de corp le face sa se simta mult mai sigure, ca pot manca tot ceea ce vor si ca stiu de la inceput ca el nu se va transforma in ceva mai urat decat arata in prezent. Si mi se pare normal. De ce sa ai emotii cand iubitul tau are un six-pack si toate femeile se uita la el? De ce sa fii cu un barbat care se ingrijeste, face sport, este puternic si foarte multe femei il vor? De ce sa fii cu un barbat pe care nu poti sa-l controlezi? De ce sa ai grija ce mananci, sa tii dieta, sa faci sport, sa te ingrijesti mereu, totul pentru a nu-l pierde pe barbatul de langa tine?

Nu mai bine iti iei un iubit cu “dad bod”, lenes, usor de manipulat si la care nu se uita nici o alta femeie? Ba da. Plus ca, daca te plictiseste de el, poti oricand sa il inseli cu un barbat adevarat, care nu ar permite in veci sa ajunga in halul celor cu “dad bod”.

Dragi barbati, sfatul meu ar fi sa nu credeti niciodata ce va spun femeile. Uitati-va la genul de barbati de care sunt atrase si ignorati ceea ce va spun. Sigur, unele femei il dau exemplu pe Leo DiCaprio cand vine vorba de “dad bod”. Ceea ce nu inteleg foarte multi este faptul ca Leo arata foarte bine, este celebru si are o gramada de bani. Un barbat obisnuit cu dad bod nu valoreaza nimic in ochii femeilor.

Never trust what a woman says! Watch what she does/chooses.

dad-bod

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *