Unde gresesc “baietii draguti”

Sunt sigur ca v-am mai spus asta si in trecut, dar un baiat dragut intotdeauna va termina pe ultimul loc atunci cand vine vorba de femei. Si nici macar nu poti sa dai vina pe el. De ce? Pentru ca, si din cauza unei lipse acute de experienta, acesti “baieti draguti” cred in toate povestile pe care le aud sau le vad.

Cumva, ei au impresia ca viata este ca in comedii romantice, unde femeia il va alege intotdeauna pe cel care i-a fost mereu sclav, a ascultat-o, i-a indeplinit fiecare dorinta, a luptat pentru fiecare secunda de atentie. Este posibil un asemenea scenariu? Bineinteles ca este, pentru ca unele femei ar putea sa aleaga un asemenea barbat… dupa ce imbatranesc si nu le mai vrea nimeni.

Da, asta este partea pe care putini baieti draguti nu o realizeaza. In momentul in care te vrea nu prea o mai vrea nimeni altcineva. Ghinion, nu-i asa?

Sa trecem la greseli:
1. Baietii draguti sunt curve emotionale

Ganditi-va putin. Baietii draguti intotdeauna isi ofera dragostea fara ca femeile din viata lor sa miste un deget. Intotdeauna le cauta, vor sa vorbeasca cu ele, le raspund la mesaje, le trimit mesaje, le cauta, le ofera cadouri, le ofera o atentie infinita, si-ar da viata pentru ele. Femeile din viata lor sunt ca niste zeite si le trateaza ca atare. Ele sunt cel mai important lucru din viata lor. Ati putea spune ca asta e ok atat timp cat se rezuma la o singura femeie. Numai ca ei nu fac asta. Ei se comporta la fel cu fiecare femeie care le iese in cale. Dragostea lor este disponibila pentru orice domnisoara.

2. Baietii draguti nu au atitudine

3. Baietii draguti sunt romantici cu femeile pe care le iubesc, inainte ca ele sa isi arate interesul

4. Baietii draguti considera ca femeile pe care le vor sunt superioare din toate punctele de vedere

5. Baietii draguti se comporta de parca ar vrea sa fie doar prieteni cu femeile pe care le vor

6. Baietii draguti vor sa cumpere afectiunea unei femei. Pentru ca fericirea celei pe care o iubesc este mai importanta decat fericirea lor. Si dupa aia se intreaba de ce au fost parasiti

Vreti sa nu mai terminati pe ultimul loc? Incercati sa realizati ca aveti o coloana vertebrala. Vrei ceva de la ea? Spune-i ce vrei! Si incearca sa te comporti ca un barbat. Nu esti servitorul ei. Femeile nu sunt atrase de barbati care se comporta de parca le-ar fi inferiori.

friendzone

8 Responses to “Unde gresesc “baietii draguti””
  1. Ana October 12, 2016
  2. Adrian October 15, 2016
    • Daniel Urda October 15, 2016
  3. Lena October 18, 2016
  4. SkyDragon October 19, 2016
  5. Alexa October 24, 2016
  6. Lia October 25, 2016
  7. Clau October 27, 2016

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *