3.000 de oameni la Noaptea Fotbalului

Pe 13 mai, de la ora 20 seara si pana la ora 2 noaptea, Muzeul Fotbalului a fost deschis in cadrul programului Noaptea Muzeelor. 3.000 de vizitatori au venit pe Gabroveni 24 in Centrul Vechi pentru a descoperi sutele de exponate și zecile de experiențe din primul muzeu de fotbal din Europa de Est.

Copii, tineri, adulți și vârstnici, cu bilete achiziționate online sau la fața locului, au construit o galerie ad-hoc uriașă pe străduțele din Centrul Vechi și s-au bucurat apoi de „comorile” din Muzeul Fotbalului, în cele 5 camere cu exponate rare și experiențe inedite.

Atracțiile principale au fost mănușile cu care Helmuth Duckadam a apărat în finala Cupei Campionilor 1986 câștigată de Steaua în fața Barcelonei și, firește, șansa de a se fotografia cu marele portar și de-a obține autograful lui. Pentru că marele Duckadam a fost gazdă în Muzeul nostru!

„În doar 6 ore de program special dedicat primei noastre participări la Noaptea Muzeelor 3.000 de oameni au ales Muzeul Fotbalului! Dincolo de statistici, bucuria celor care au venit ne obligă și ne responsabilizează pentru viitor. Fiți siguri că urmează surprize și evenimente de neuitat!” – Tiziana Gagiu, Director Adjunct Muzeul Fotbalului

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *