Bloggeri la schimb – Cum a fost in Sibiu

Trebuie sa recunosc ca, inainte de a ajunge la fabricile Siemens, eu si colegii mei din Brasov am intampinat mai multe probleme.

In orice caz: NU am baut prea mult, NU am ajuns intr-un club din Sibiu in care se asculta muzica de radio, NU ne-am decis sa mergem spre hotel pe jos, NU ne-am ratacit si am mers cel putin o ora in directia opusa, NU am ajuns aproape de aeroportul Sibiu si NU am sunat un taxi din Baia Mare ca sa ne ia de pe Sacel (o strada care va ramane mereu in inimile noastre). #sacel4ever

Si ca totul sa fie perfect, dupa doua ore de somn am ajuns la fabrica SIMEA Sibiu. Spre uimirea mea, acolo am gasit cel mai pasionat om de munca sa din tara. Omul acesta stia absolut tot despre ce misca in firma aia. Incep sa cred ca orele suplimentare erau un fel de recompensa pentru el.

Am mai fost prin cateva fabrici in viata mea dar nici una nu se compara cu SIMEA. Totul facut de la zero, tehnologie germana, curatenie, fiecare om stia clar ce avea de facut.

Inca nu-mi vine sa cred cat de entuziasmati au fost oamenii de acolo sa ne primeasca si sa ne explice cu ce se ocupa. Absolut toti si-au rupt din timpul de munca pentru a se ocupa de noi.

Mai am multe de zis despre aceasta vizita dar … intr-un articol viitor. Momentan va las cu cateva imagini:

Bloggeri la schimb este un eveniment Tvdece si Nebuloasa in colaborare cu Siemens Romania si sustinut de: Hotel Levoslav, Supporter Pub and Grill , Autonom Rent-a-car si Hotel Ambient.

One Response to “Bloggeri la schimb – Cum a fost in Sibiu”
  1. Manuel April 9, 2012

Leave a Reply

Your email address will not be published.