Premiera filmului „Adevarul”/ „La verite”

„Adevarul”/ „La verite”, cel mai nou film al regizorului japonez Hirokazu Kore-Eda, care a deschis editia din 2019 a Festivalului International de Film de la Venetia, ajunge in cinematografele din Romania pe 26 Februarie, distribuit de Independenta Film.

Catherine Deneuve si Juliette Binoche, doua legende ale cinematografiei franceze, alaturi de actorul american Ethan Hawke se regasesc in distributia primului film al lui Hirokazu Kore-Eda, laureat Palme d’Or, realizat in afara Japoniei, intr-o alta limba decat cea nativa.

Fabienne (Catherine Deneuve) este o divă a cinematografiei franceze, ce are parte de toată iubirea și admirația bărbaților, dar care are o relație complicată cu propria fiică. Atunci când aceasta își publică memoriile, Lumir (Juliette Binoche) se întoarce de la New York la Paris împreună cu soţul (Ethan Hawke) şi copilul. Întâlnirea dintre mamă şi fiică devine rapid o confruntare: adevăruri ascunse și resentimente nedeclarate ies la suprafață.

Filmul are premiera in cinematografele functionale din tara pe 26 Februarie, avand pentru moment proiectii programate in Bucuresti (Cinema Union, Cinema Elvire Popesco, Happy Cinema), Barlad (Cityplex Victoria), Bacau (Happy Cinema), Bistrita (Centrul Cultural Dacia), Iasi (Ateneul National), Sfantu Gheorghe (Cityplex Arta), urmand ca din 5 Martie sa ruleze si in Caransebes (Cinema 3D Luna), Otelu Rosu (Cinema 3D), Resita (Cinema Dacia Resita 3D) si Petrosani (Cinema 3D Serban Ionescu).

No Responses to “Premiera filmului „Adevarul”/ „La verite””

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *