Roger Dodger (2002)

Vreau sa dedic acest film tuturor barbatilor care cred ca se “descurca” atunci cand vine vorba de dragoste/sex/femei. Vreau sa dedic acest film tuturor barbatilor care cred ca inteleg femeile si stiu ce trebuie sa faca pentru a fi cu ele, tuturor celor care cred ca stiu pe ce planeta traiesc… dar se inseala. Si, credeti-ma pe cuvant, sunt foarte multe astfel de persoane. Majoritatea habar nu au pe ce lume traiesc.

De ce? Pentru ca foarte multi cred ca exista corectitudine in lume. Foarte multi barbati cred ca daca te porti frumos cu o femeie, daca o asculti mereu, daca ii faci toate poftele si nu o contrazici niciodata, daca te porti cu ea ca o printesa, atunci ea o sa fie la picioarele tale. Dar adevarul este total diferit si foarte multi dintre voi deja si-au dat seama de asta. Cuvantul “friendzone” ar trebui sa va sune foarte cunoscut.

Si probabil ca v-ati intrebat unde ati gresit. Doar v-ati purtat frumos si ati facut tot ceea ce ati auzit ca trebuie, nu-i asa? Numai ca ati gresit. De ce? Raspunsul este mult prea complicat pentru cei care nu vor sa invete. Sa revenim la subiect.

De ce va recomand acest film? Pentru ca povestea lui, cea a unui adolescent de 16 ani care isi viziteaza unchiul, un barbat cu o experienta mare cand vine vorba de femei, si ii cere sa il invete totul despre sex este fix exemplul de care aveti nevoie. Nu va ganditi la Roger Dodger (2002) doar ca la un film. Povestea lui este realitate pura. Ceea ce o sa vedeti acolo se poate aplica oricand si oriunde. Vizionati-l de cateva ori si incepeti sa aplicati ceea ce o sa vedeti. Viata voastra o sa se schimbe…

Leave a Reply

Your email address will not be published.