Cum sa cuceresti o femeie – Partea a IV-a

Cu toate ca farsele cu Lamborghini sau Ferrari sunt expirate, nu reusesc sa ma satur de reactiile pe care le au femeile atunci cand sunt invitate la o tura cu masina respectiva. Unele sunt chiar in stare sa-si lase iubitul pe trotuar pentru a avea onoarea de a se plimba cu o astfel de bijuterie.

Ce trebuie sa faci ca sa cuceresti o femeie? Sa iti cumperi un Lamborghini sau un Ferrari si sa te plimbi cu el. Femeile se vor urca in masina fara sa fie nevoie sa le spui mare lucru. Pai da, dar cum sa-mi cumpar un Lamborghini sau un Ferrari?

Exact! Asta trebuie sa fie problema ta in viata. La asta trebuie sa te gandesti tu de fapt. Nu mai pune femeia ca prioritate in viata ta. Femeile vor un om de succes, un om important, un lider, un barbat puternic si cu BANI. Bani? DA! Nu conteaza cati ai, conteaza ca poti sa-i faci. Asta ii spune ei foarte multe lucruri despre tine. Asa ca nu-ti mai irosi timpul cu tot felul de tampenii si gandeste-te la viitor. Succesul tau depinde de asta.

In caz ca va intrebati, nu glumesc. Si poate incercati si voi sa nu mai fiti atat de draguti cu femeile. Nice guys finish last. Nu mai puneti femeile pe un piedestal.

Leave a Reply

Your email address will not be published.