Cum sa cuceresti o femeie – Partea a V-a

Se pare ca in fiecare articol din seria “cum sa cuceresti o femeie” dau exemplu o farsa pe care imi bazez sfaturile. De ce? Pentru ca, uneori, este singura metoda de a spune un adevar. Unele persoane inteleg mai bine asa. La ce ma refer? Haideti sa vedem. Ce vor femeile de la un barbat? Pe scurt, vor un barbat mai bun ca ele, un barbat superior lor din toate punctele de vedere.

Women don’t date down” spunea Chris Rock si avea foarte mare dreptate. Femeile vor un barbat mai inalt, mai puternic, mai inteligent, mai bogat, mai popular, mai influent decat ele. Femeile intotdeauna cauta cel mai bun barbat cu care ar putea sa fie. Tineti foarte bine minte ceea ce va spun: Women don’t date down!

Ati vazut in articolele precedente cate femei erau dispuse sa urce intr-un Lamborghini fara sa-si faca nici macar o secunda griji ca i s-ar putea intampla ceva? Ati vazut cate femei si-au lasat iubitul cu buza umflata pentru a face o plimbare cu un Lamborghini? Perfect! Sper ca intelegeti ca asta vi s-ar putea intampla oricand si voua.

In farsa de mai jos, mai multi oameni i-au convins pe oamenii din mall ca un prieten de-al lor este un foarte cunoscut actor dintr-un blockbuster. Desi nimeni nu auzise pana in acel moment de el, toata lumea o ia razna. Femeile incep sa-l urmeasca, vor sa faca poze cu ele, ii cer numarul etc. Ce aveti de invatat de aici? Simplu. Exact ce v-am spus si pana acum. Femeile sunt atrase de bani, putere, faima, celebritate, statut, influenta. Vreti sa cuceriti o femeie? Perfect! Lucrati la aceste lucruri si terminati cu “pupatul in fund”.

Terminati cu cadourile, nu mai trimiteti mesaje siropoase, nu mai stati ore in sir pe facebook, nu mai dati like-uri la toate pozele femeilor care va plac, nu mai cheltuiti bani pe femei cu care nu sunteti intr-o relatie. Toate aceste lucruri va duc in FriendZone. Slabe sanse sa iesiti de acolo.

Leave a Reply

Your email address will not be published.