Lucky Ladyʼs Charm

Conform Wikipedia, un joc mecanic/electronic/video de tip “slot machine” sau „pacanele” (romana) este un aparat de joc de noroc constand initial in trei sau mai multe roti cu imagini care se rotesc independent cand un buton e apasat sau o maneta laterala este actionata (ca la aparatele originale).

Mașina oferă o recompensa jucătorului când pe panoul de afișare sau intr-o zonă delimitată a ecranului video apar anumite tipuri prestabilite de configurații de imagini rezultate din „rotirea” independentă, cu viteză (pseudo)aleatoare a tamburilor, și respectiv fixarea unora de către jucător, tip de acțiune transmis și echivalentelor ne-mecanice moderne exploatate public sau simulatoarelor pentru calculator instalate local sau online. – Wikipedia

Probabil nu stiati asta, dar acest gen de aparat este cel mai popular mod de distractie (daca puteti sa il numiti asa) in cazinouri si alte sali de joc, asigurant in jur de 70% din veniturile acestora.

Daca v-am trezit curiozitatea sau stiti despre ce vorbesc si vreti sa incercati un astfel de joc online, atunci va recomand jocul Lucky Lady’s Charm.

Lucky Ladyʼs Charm™ deluxe este un joc automat pe 5 role, cu o grafica deosebita si multe sanse de a fi recompensat. Obiectivul este acela de a obtine simboluri identice intr-o combinatie din cele cautate. Ce trebuie sa faceti? Pe scurt, trebuie sa obtineti numarul minim de simboluri identice pe role consecutive aliniate de la stanga la dreapta pe o linie selectata.

Cine nu își dorește să aibă noroc la joc! Vă prezentăm un irezistibil joc automat de tip slot la care totul se învârte în jurul norocului: potcoave, trifoi cu patru foi și buburuze, mai pe scurt, zâna dvs. norocoasă se află la ea acasă. Priviți-o încântat când își face grațioasa apriție personală, pentru că atunci nimic nu mai poate da greș. Cuceriți-i inima acestei veritabile Lucky Lady, care vă va răsplăti pe deplin cu o recompensa de neuitat!

Numar de role: 5
Linii : 10
Directia de plata: de la stanga la dreapta
Simboluri speciale: simbol Joker (Lucky Lady), Scatter (Glob de Sticla – daca obtineti trei sau mai multe simboluri o sa puteti activa 10 rotiri gratuite; jocurile gratuite se joaca cu miza, recompensa va fi triplata in cazul in care aveti noroc.
Opțiunea Gamble: Da
Jocuri gratuite

Evident, jocul poate fi jucat atat in varianta cu bani, cat si in varianta FREE, unde puteti il puteti testa atat cat doriti.

Mult succes!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *