Adevarul despre Friend Zone

Adevarul despre Friend Zone este ca… aceasta zona nu exista! Este doar o scuza inventata de un barbat incapabil sa-si exprime sentimentele sau atractia pentru femeia de care este interesat. Este un fel de lasitate prin care barbatii si-au gasit explicatia perfecta pentru esecul lor. Cum suna aceasta scuza? Cam asa: “Ce proasta e! Eu sunt mereu alaturi de ea, o ascult, o duc peste tot, ii fac cadouri si ea nu da doi bani pe mine. Ma cauta doar ca sa se planga de prietenul ei, de tipul care nu o baga in seama sau de probleme ei de zi cu zi”.

Hmm, da! Stii de ce face asta? Pentru ca nu ti-ai exprimat niciodata interesul pentru ea. Pentru ca te-ai comportat DOAR CA UN PRIETEN. Daca i-ai fi spus de la inceput ca esti interesat de ea si vrei ceva mai mult, nu mai era nevoie sa treci prin asa ceva. Existau doua varianta:
1. Iti spunea ca si ea e interesata de tine
2. Iti spunea ca nu e interesata de tine
Caz inchis! Dar nuuuuuuuuuuuu, tu ai vrut sa o pacalesti, sa fii amicul ei. Ghici ce? Ai reusit. Asta esti si asta vei fi mereu. Viata nu este ca in comediile romantice in care pacaliciul ramane mereu cu fata. Cel putin nu pana fata respectiva nu trece prin toate complicatiile posibile si bate in retragere. Da, s-ar putea sa ai o sansa cu ea dupa ce isi traieste viata. Atunci o sa vrea un baiat cuminte care sa aiba grija de ea. Pana atunci, sorry. BFF (Best Friends Forever).

De ce se intampla chestia asta? Pentru ca ESTI LAS. Pentru ca ti-e frica de refuzul ei. Si ce faci tu cu aceasta frica? O adancesti si te chinui singur pentru ca, deep down inside, stii si tu ca ea nu este interesata de tine. Dar nu vrei sa auzi cuvintele alea care te omoara: “nu ma gandesc la tine in felul ala”. Ba mai mult, dezvolti o obsesie pentru ea si ajungi sa crezi ca nu mai exista alta femeie in afara de ea. Ghici ce? Mai sunt cateva miliarde pe planeta asta.

Asadar, lasa frica si spune-i ca esti interesat de ea. NU-I SPUNE CA O IUBESTI! Nu e cazul sa fii tampit. Spune-i ca esti atras de ea si ca vrei ceva mai mult. Ori o sa fie incantata de ce aude, ori o sa-ti spuna ca nu esti genul ei. Este atat de simplu. Friend Zone e pentru lasi/coaierless.

No Responses to “Adevarul despre Friend Zone”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *