Cam cat de disperat sa fii?

In articole precedente am vorbit despre cat de usor este sa faci bani online. Pe scurt, m-am referit la unele modele de pe Instagram care calatoresc in jurul lumii pe banii unor barbati care, in anumite seri, le fac lucruri inimaginabile (pentru oamenii obisnuiti; trebuie sa cititi articolul ca sa intelegeti).

Si am mai mentionat si femeile care fac mii, zeci de mii, sute de mii de dolari / euro destul de usor, prin diferite metode: Videochat pe mai multe platforme online, imbracandu-se sumar si cerand bani de la urmaritorii de pe Twitch, facandu-si conturi pe OnlyFans si cerand bani de la fani, oferind in schimb poze sau clipuri nud.

Sunt mai mult ca sigur ca nu stiti despre aceste lucruri sau ati auzit zvonuri pe ici pe colo, dar este o intreaga industrie care se ocupa de aceste lucruri. Si se castiga foarte multi bani din asta.

De exemplu, rusoaica din clipul de mai jos (tanara, draguta, corp frumos) are un vis: sa-si cumpere o casa in valoare de 200.000$. Ce a facut ea ca sa isi indeplineasca acest vis? Si-a facut un cont pe twitch si le-a cerut fanilor banii respectivi, oferind in schimb un dans. Bine, mai multe, dar total irelevant.

Ce credeti ca s-a intamplat? Tipa a strans pentru 120.000$ din donatii. Da, ati citit bine, foarte multi barbati au donat bani pana s-a adunat suma respectiva.

Cine este de vina pentru asta? Unii ar spune ca femeile sunt de vina, pentru ca ar face orice pentru a castiga bani in cel mai usor mod posibil (fara munca). Dar sa fim seriosi, nu e ca si cum ele ar forta pe cine sa le plateasca.

Oh nu! BARBATII SUNT DE VINA PENTRU CEEA CE SE INTAMPLA! DISPERAREA barbatilor a ajuns atat de mare incat s-a ajuns la nivelul de acum.

Trebuie sa intelegeti ca pe planeta asta sunt milioane, zeci de milioane, poate chiar sute de milioane de barbati care nu sunt in stare sa poarte o conversatie cu o femeie. Cel mai probabil, saracii nu au atins in viata lor o femeie.

Iar intr-o lume atat de sexualizata ca a noastra, in care sexul nu mai e tabu de foarte mult timp, unii barbati, impinsi de o disperare foarte mare, ar face orice ca sa fie bagati in seama… chiar si de niste femei care ii folosesc pentru bani. Si asa am ajuns in situatiile mentionate mai sus.

Sigur, acei barbati ar putea sa faca ceva pentru a schimba situatia in care sunt: sa citeasca mai mult, sa invete lucruri utile, cursuri de specializare, sa calatoreasca, sa invete cum sa se imbrace / cum sa vorbeasca, sa invete o limba straina, sa avanseze la munca, sa castige mai multi bani, etc.

Toti acei barbati ar putea sa faca tot ce le sta in putinta pentru a-si schimba viata. Dar, desigur, aceasta este calea ce grea, iar la fel ca femeile mentionate mai sus, ei prefera calea usoara, care pe termen lung nu o sa le ofere nici un beneficiu.

Mai trist este faptul ca nici ele, cu toate ca aduna zeci / sute de mii de euro, nu au un viitor prea stralucitor in viata. Ma indoiesc ca vor putea face ceea ce fac acum si peste 10 – 20 de ani. Nu e ca si cum ar avea vreun talent care sa le ajute in caz ce nevoie sau stiu cum sa isi investeasca banii castigati…

No Responses to “Cam cat de disperat sa fii?”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *