Haideti sa iesim din nou. Sa fim si mai multi astazi

Cu toate ca sunt scarbit de aproape tot ce se intampla in tara asta, de cei peste 47% care au votat PSD-ul, de parlamentari/ministri/politicieni/primari/consilieri si sleata lor incapabila afiliata la functii publice, aseara am fost putin surprins si… mandru de ceea ce am vazut in strada.

Spre suprinderea mea, peste 100.000 de romani frumosi au iesit aseara in Piata Victoriei si au protestat impotriva mizeriei fara sfirsit din tara asta, impotriva unor infractori/hoti/corupti care nu numai ca fura, dar vor sa fure cu legea in spate. Alte zeci de mii de oameni au protestat in mai toate orasele mari din tara.


Photo:Dan Mihai Balanescu

Desigur, niste incapabili dintr-o subspecie a omului au incercat sa deturneze acest protest, dar nu prea le-a iesit. Nu trebuie sa le dam voie sa le iasa. Trebuie sa iesim din nou. Trebuie sa fim si mai multi. Trebuie sa fim linistiti si sa protestam fara violente.

Iar daca se intampla cumva sa mai vedeti vreun babuin care vrea scandal, linistiti-l! Chemati politia, chemati jandarmii, grupati-va mai multi si opriti-l.


Photo: Nu stiu cine a facut poza. Daca il cunoasteti pe autor, let me know.

Leave a Reply

Your email address will not be published.